Кулінарний гід

Готували ще до нашої ери: неймовірна історія сосиски та її ніжний домашній варіант – із курки
13 лис
13:03
Сосиски займають важливе місце серед кулінарних смаків багатьох українців. Оскільки сьогодні відзначають Міжнародний день сосисок, давайте згадаємо, звідки до нас прийшла ця страва і приготуємо дієтичні домашні сосиски із курятини.
Як приготувати першокласний холодець: головні таємниці ідеальної страви
7 лис
21:30
Застиглий кістково-м'ясний (або рибний) бульйон зі шматочками м'яса чи риби, а іноді й овочів знають у нас ще з часів Київської Русі. Називалася страва по-різному – залежно від регіону та періоду: студенець, драглі, захолод. Сьогодні ми знаємо її як холодець, і в неї навіть є своє гастрономічне свято, яке відзначають 7 листопада. Про головні секрети холодцю читайте далі.