Без шкоди для фігури: рецепт м'ясної піци без тіста
Хочеться смачної піци з м'ясом й апетитним тягучим сиром, але немає часу на вимішування тіста? Маємо для вас чудове й швидке рішення – приготуйте піцу за нашим рецептом, у якому місце тіста займе соковитий корж з курятини. Обіцяємо, що жоден член вашої родини не залишиться байдужим.
Не секрет, що традиційна італійська піца надзвичайно смачна, але при цьому дуже калорійна. Тому ті, хто дбає про свою фігуру, часто не можуть собі її дозволити. Але не сьогодні! Ми пропонуємо смачний та швидкий рецепт м’ясної піци без тіста. Важко повірити, але у ній всього 135 кілокалорій на 100 грамів продукту. Тож можна сміливо насолоджуватися нею і не турбуватися про зайві сантиметри!
Читайте також Чи можна їсти курятину щодня: розкриваємо переваги та недоліки цього продукту
Головний інгредієнт у нашому рецепті – м’ясо. Ви можете купити філе та зробити фарш своїми руками, але щоб пришвидшити процес – пропонуємо обрати вже готове рішення. Тут у нагоді стане виготовлений зі 100% м'яса фарш "Філейний" від перевіреного бренду курятини "Наша Ряба".
Ви можете бути впевненими в його якості, свіжості та терміні придатності, адже завжди можете ознайомитись зі всією необхідною інформацією про продукт на упаковці.
Рецепт м'ясної піци без тіста
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2 – 3
М'ясна піца / Фото Shutterstock
– упаковка курячого фаршу "Філейний" від ТМ "Наша Ряба";
– 200 грамів твердого сиру;
– 1 великий помідор;
– 2 столові ложки кетчупу або томатного соусу;
– половинка солодкого перцю;
– 3 – 4 штуки печериць;
– сухий орегано (за бажанням).
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 – 190 градусів. Кругле деко для піци вкрийте шаром пергаменту для випікання.
- Курячий фарш присмачте сіллю та чорним меленим перцем за бажанням. Перемішайте та сформуйте корж на деко. Для зручності можна скористатися великою тарілкою – так у вас вийдуть рівні краї.
- Змастіть корж кетчупом або томатним соусом.
- Натріть сир на грубій тертці та розділіть на дві частини. Однією посипте м’ясний корж з соусом, а інша знадобиться наприкінці формування піци.
- Наріжте тонкими скибками помідор, перець і печериці. Викладіть їх на майбутню піцу та посипте сиром, що залишився.
- Посипте все сухим орегано та відправте піцу в духовку на 25 хвилин.
- Готову піцу перекладіть на велику тарілку, наріжте порційними шматками та подавайте до столу гарячою.
Смачного!