26 січ 17:39 Як зварити макарони, щоб вони були смачні: поради шеф-кухаря Джеймса Мартіна Популярний телеведучий та шеф-кухар Джеймс Мартін поділився головним секретом приготування правильних макаронів.
25 січ 09:55 Як приготувати тісто для домашніх пиріжків: рецепт від шеф-кухаря Володимира Ярославського 25 січня , 09:55
21 січ 09:31 Що таке Халумі та з чим і як правильно їсти сир розповідає Ліза Глінська 21 січня , 09:31
20 січ 23:09 Чим замінити цукор в десерті: корисні поради від кондитерки Лізи Глінської 20 січня , 23:09
19 січ 13:25 Як правильно засолити червону рибу вдома: розповідає Володимир Ярославський Всі ми любимо червону рибку на канапочці з вершковим маслом, але купуючи в магазині вона часто не тої якості, що хочеться, ще й з безліччю консервантів. Володимир Ярославський радо навчить читачів Smachno News, як правильно засолювати червону рибу вдома та смакувати нею в будь-який час.
15 січ 21:49 Як правильно приготувати свіжого восьминога вдома: поради від Володимира Ярославського 15 січня , 21:49
12 січ 16:01 Як правильно обсмажити качине філе на сковорідці – поради Володимира Ярославського 12 січня , 16:01
12 січ 13:24 Як правильно вибрати цукати для випічки – поради від кондитерки Лізи Глінської 12 січня , 13:24