Як приготувати бурякові панкейки з крем-сиром: рецепт від Євгена Клопотенка

9 лютого 2021, 12:05
Читать новость на русском

Джерело:

klopotenko.com

Відомий український кулінарний експерт, ресторатор Євген Клопотенко пропонує приготувати бурякові панкейки. Чудовий варіант для сніданку до свята закоханих. Запишіть собі рецепт.

Панкейки – це традиційні американські млинці. Їх подають з медом, шоколадом або фруктами. Це прекрасний варіант для сніданку у будні й свята.

Читайте також Як приготувати млинці на кефірі: домашній рецепт

Рецепт млинців

Інгредієнти⁣⁣⁣:
– 1 склянка молока;
– 1 склянка борошна;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка цукру;
– 50 грамів вершкового масла;
– 20 мілілітрів бурякового соку;
– ½ чайної ложки розпушувачу для тіста;
– 100 грамів крем-сиру;
– сік лимона.

Панкейки — це кругленька любов, яку можна помастити сиром, шоколадом або медом і з’їсти, — зазначив у дописі Євген Клопотенко.

  1. Для приготування млинців просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте яйце з цукром, додайте молоко, борошно, розтоплене вершкове масло, буряковий сік, перемішайте до однорідної консистенції, залиште у холодильнику на 20 хвилин. Викладіть, додайте розпушувач, перемішайте.
  3. Розігрійте пательню. Вилийте тісто, розподіліть на поверхні, обсмажте 1-2 хвилини з двох сторін.
  4. Для приготування крему змішайте з лимонним соком крем-сир, перемішайте до однорідної консистенції.
  5. Викладіть млинці на тарілку. Подавайте з кремом. Смачного!