Джерело: Smachno News

Млинці готують на молоці або на кефірі. Це чудова основа для будь-якої начинки – солодкої, солоної. Якщо ви хочете приготувати з солоною начинкою, то не додавайте в тісто цукор. Для того, щоб млинці виходили тонкими – потрібно додати в тісто окріп.

Читайте також Смачні оладки з гарбуза: простий рецепт від Тані Литвинової

Рецепт солодких млинців

Млинці з кокосовими пластівцями/Фото pexels.com

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці змішайте яйця з цукром, додайте сіль, перемішайте. У кип'ячену воду додайте соду, перемішайте, вилийте у тісто. Далі – додайте кефір, соняшникову олію і борошно, перемішайте до однорідної консистенції. Залиште тісто при кімнатній температурі на 10-15 хвилин.
  3. На гарячу пательню додайте олію, вилийте невелику кількість тіста, рівномірно розподіліть. Кожен млинець обсмажте на середньому вогні декілька хвилини з обох сторін.
  4. Викладіть на тарілку, задекоруйте кокосовими пластівцями. Подавайте гарячі млинці зі сметаною, медом або фруктами. Смачного!