Джерело: Smachno News
Млинці готують на молоці або на кефірі. Це чудова основа для будь-якої начинки – солодкої, солоної. Якщо ви хочете приготувати з солоною начинкою, то не додавайте в тісто цукор. Для того, щоб млинці виходили тонкими – потрібно додати в тісто окріп.
Читайте також Смачні оладки з гарбуза: простий рецепт від Тані Литвинової
Рецепт солодких млинців
Млинці з кокосовими пластівцями/Фото pexels.com
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
- У мисці змішайте яйця з цукром, додайте сіль, перемішайте. У кип'ячену воду додайте соду, перемішайте, вилийте у тісто. Далі – додайте кефір, соняшникову олію і борошно, перемішайте до однорідної консистенції. Залиште тісто при кімнатній температурі на 10-15 хвилин.
- На гарячу пательню додайте олію, вилийте невелику кількість тіста, рівномірно розподіліть. Кожен млинець обсмажте на середньому вогні декілька хвилини з обох сторін.
- Викладіть на тарілку, задекоруйте кокосовими пластівцями. Подавайте гарячі млинці зі сметаною, медом або фруктами. Смачного!