Гарбузові оладки від судді "Мастер Шеф" Володимира Ярославського
25 листопада 2020,
18:31
Читать новость на русском
Відомий ресторатор, телеведучий та суддя популярного кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився надзвичайно смачним сезонним рецептом гарбузових оладок. Вони швидкі та легкі у приготуванні, а додавши до них скибочку лосося та козячого сиру страва перетвориться на ресторанну!
Український шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський поділився рецептом гарбузових оладок, які прийдуть до смаку кожному.
Інгредієнти:– 240 г очищеного гарбуза;
– 30 г білої ріпчастої цибулі;
– 1 яйце;
– 1 ст. ложка борошна;
– свіжа петрушка за бажанням;
– сметана для подачі;
– сіль;
– мелений перець.
- Ретельно чистимо гарбуз та цибулю. Ці інгредієнти подрібнюємо в блендері, але не до кашоподібного стану, а що були невеликі шматочки.
- В гарбузово-цибулеву масу додаємо яйце, солимо і перчимо. Заздалегідь просіяне борошно висипаємо до маси та вимішуємо. На смак можна додати свіжої дрібно нарізаної зелені.
- Змастіть сковорідку олією та смажте оладки до золотистої скоринки. Володимир Ярославський смажить одразу великими оладками, розміром в сковорідку.
⠀
- Обсмажуйте оладок по 4 хвилин з кожної сторони, щоб всі інгредієнти були готові.
- Готовий оладок можна подавати разом з лососем, козячим сиром, свіжим соусом з йогурту з огірком і естрагоном, листям салату, яйцем пашот – так страва перетвориться на ресторанний варіант. Якщо у вас не має часу чи можливості придбати всі додаткові продукти, ви з легкістю можете куштувати гарбузові оладки з домашньою сметанкою. Смачного!