Український шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський поділився рецептом гарбузових оладок, які прийдуть до смаку кожному.
- Ретельно чистимо гарбуз та цибулю. Ці інгредієнти подрібнюємо в блендері, але не до кашоподібного стану, а що були невеликі шматочки.
- В гарбузово-цибулеву масу додаємо яйце, солимо і перчимо. Заздалегідь просіяне борошно висипаємо до маси та вимішуємо. На смак можна додати свіжої дрібно нарізаної зелені.
- Змастіть сковорідку олією та смажте оладки до золотистої скоринки. Володимир Ярославський смажить одразу великими оладками, розміром в сковорідку.
⠀
- Обсмажуйте оладок по 4 хвилин з кожної сторони, щоб всі інгредієнти були готові.
- Готовий оладок можна подавати разом з лососем, козячим сиром, свіжим соусом з йогурту з огірком і естрагоном, листям салату, яйцем пашот – так страва перетвориться на ресторанний варіант. Якщо у вас не має часу чи можливості придбати всі додаткові продукти, ви з легкістю можете куштувати гарбузові оладки з домашньою сметанкою. Смачного!