Український шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський поділився рецептом гарбузових оладок, які прийдуть до смаку кожному.

  1. Ретельно чистимо гарбуз та цибулю. Ці інгредієнти подрібнюємо в блендері, але не до кашоподібного стану, а що були невеликі шматочки.
  2. В гарбузово-цибулеву масу додаємо яйце, солимо і перчимо. Заздалегідь просіяне борошно висипаємо до маси та вимішуємо. На смак можна додати свіжої дрібно нарізаної зелені.
  3. Змастіть сковорідку олією та смажте оладки до золотистої скоринки. Володимир Ярославський смажить одразу великими оладками, розміром в сковорідку.
  1. Обсмажуйте оладок по 4 хвилин з кожної сторони, щоб всі інгредієнти були готові.
  2. Готовий оладок можна подавати разом з лососем, козячим сиром, свіжим соусом з йогурту з огірком і естрагоном, листям салату, яйцем пашот – так страва перетвориться на ресторанний варіант. Якщо у вас не має часу чи можливості придбати всі додаткові продукти, ви з легкістю можете куштувати гарбузові оладки з домашньою сметанкою. Смачного!