У фіналі кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня" опинилися двоє учасників: Олександр Громлюк та Юрій Діденко. Тільки один з хлопців мав шанс на омріяну перемогу та 300 тисяч гривень.

Читайте також Пекельна кухня 15 випуск: хто стане переможцем у чоловічому суперфіналі

Кілька місяців тому боротьбу в шоу "Пекельна кухня" розпочали 20 кухарів. Вони пройшли через вогонь, воду та запари у телересторані проєкту.


Проєкт "Пекельна кухня" / Фото Новий канал

Хлопці пройшли реально пекельний шлях і довели, що найкращі,
– розповідає Шеф Алекс Якутов.

Якутов відзначив, що Олександр – молодий, амбіційний та талановитий кухар, а Юра вже прийшов на проєкт шефом. Його досвід управління та кулінарна база дозволили підтримати і закріпити свій статус.


Юрій Діденко та Олександр Громлюк / Фото Новий канал

Хлопці зізналися, що сильно нервували перед оголошенням фінального вердикту Якутовим.

Серце було в п’ятах. Я ще ніколи так не хвилювався. В голові прокручувався весь проєкт. Хотів якомога швидше зрозуміти, здобув перемогу чи ні. А ще дуже пишався собою. Адже прийшов у шоу, щоб довести: можу пройти весь шлях нарівні з молоддю,
– з посмішкою коментує Діденко.

Для Олександра Громлюка перемога – це стрибок у кар’єрі. Адже він хотів усім продемонструвати свої вміння.

Вважаю, що заслуговую на перемогу. Адже я так настраждався на "Пекельній кухні". Хочу довести тим, хто в мене не вірив, що можу бути су-шефом і шефом,
– відзначив Громлюк.

У реаліті-шоу "Пекельна кухня" перемогу отримав Юрій Діденко! За лаштунками шоу кухар зізнався, що виграш – 300 тисяч гривень – витратить на свій розвиток.


Юрій Діденко та Алекс Якутов / Фото Новий канал

Хоч Олександр не зміг подолати Діденка, він теж отримав подарунок від "Пекельної кухні". Оскільки Юрій Діденко вирушив на роботу до Варшави, Сашко почав працювати у ресторані "Публіцист" Алекса Якутова та очолив кухню закладу в Києві.