З лимонами або ж пастою песто – фрикадельки можуть смакувати по-новому завдяки вдало підібраним комбінаціям спецій та соусів, інформує 24 Канал.

Спробуйте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці

Якщо ж формування фрикадельок – надто складно, або ж на це завжди бракує часу, українські виробники зробили все, аби звести до мінімуму підготовчі роботи. Так, у лінійці ТМ "Наша Ряба Апетитна" є вже готові до приготування курячі фрикадельки, сформовані в ідеальні кульки. Все, що залишиться зробити – розпакувати їх і почати відтворювати рецепт. Тож завдяки ТМ "Наша Ряба Апетитна" все просто, швидко, і головне – смачно.

А як приготувати особливі страви з фрикадельками – ділимось у покрокових рецептах, які вдадуться навіть новачкам на кухні.

Курячі фрикадельки з лимонами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Фрикадельки з лимонами / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте пательню з маслом та обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю. Додайте гілочки чебрецю, присмачте цукром, сіллю та чорним меленим перцем.
  2. Коли цибуля карамелізується, влийте біле вино та випарюйте його протягом 3 – 4 хвилин.
  3. Наріжте лимон тонкими кільцями, додайте до цибулі. Зверху викладіть фрикадельки та продовжуйте смажити все на пательні до готовності (20 хвилин).
  4. Подавайте фрикадельки до столу гарячими. Доповнити страву можна улюбленим гарніром або салатом.

Паста з песто та фрикадельками

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Спагеті з фрикадельками / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Відваріть спагеті у киплячій підсоленій воді до готовності (рекомендований час вказаний на упаковці). Зцідіть воду.
  2. На розігрітій пательні з олією обсмажте фрикадельки до готовності протягом 20 хвилин.
  3. До спагеті додайте песто, перемішайте та посипте пармезаном. Викладіть готові фрикадельки та подавайте їх гарячими.

Тушковані фрикадельки в томатному соусі

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Фрикадельки в томатному соусі / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. На розігрітій пательні з олією обсмажте до прозорості нарізану кубиками цибулю. Додайте гілочки чебрецю.
  2. Викладіть фрикадельки та продовжуйте готувати 5 хвилин.
  3. Влийте томати, трішки чилі (за бажанням). Присмачте все спеціями, листочками базиліка та тушкуйте до готовності фрикадельок – 15 хвилин.
  4. Подавайте страву зі свіжими листочками базиліку.

Смачного!