З лимонами або ж пастою песто – фрикадельки можуть смакувати по-новому завдяки вдало підібраним комбінаціям спецій та соусів, інформує 24 Канал.
Спробуйте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці
Якщо ж формування фрикадельок – надто складно, або ж на це завжди бракує часу, українські виробники зробили все, аби звести до мінімуму підготовчі роботи. Так, у лінійці ТМ "Наша Ряба Апетитна" є вже готові до приготування курячі фрикадельки, сформовані в ідеальні кульки. Все, що залишиться зробити – розпакувати їх і почати відтворювати рецепт. Тож завдяки ТМ "Наша Ряба Апетитна" все просто, швидко, і головне – смачно.
А як приготувати особливі страви з фрикадельками – ділимось у покрокових рецептах, які вдадуться навіть новачкам на кухні.
Курячі фрикадельки з лимонами
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Фрикадельки з лимонами / Фото Shutterstock
Приготування:
- Розігрійте пательню з маслом та обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю. Додайте гілочки чебрецю, присмачте цукром, сіллю та чорним меленим перцем.
- Коли цибуля карамелізується, влийте біле вино та випарюйте його протягом 3 – 4 хвилин.
- Наріжте лимон тонкими кільцями, додайте до цибулі. Зверху викладіть фрикадельки та продовжуйте смажити все на пательні до готовності (20 хвилин).
- Подавайте фрикадельки до столу гарячими. Доповнити страву можна улюбленим гарніром або салатом.
Паста з песто та фрикадельками
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Спагеті з фрикадельками / Фото Shutterstock
Приготування:
- Відваріть спагеті у киплячій підсоленій воді до готовності (рекомендований час вказаний на упаковці). Зцідіть воду.
- На розігрітій пательні з олією обсмажте фрикадельки до готовності протягом 20 хвилин.
- До спагеті додайте песто, перемішайте та посипте пармезаном. Викладіть готові фрикадельки та подавайте їх гарячими.
Тушковані фрикадельки в томатному соусі
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Фрикадельки в томатному соусі / Фото Shutterstock
Приготування:
- На розігрітій пательні з олією обсмажте до прозорості нарізану кубиками цибулю. Додайте гілочки чебрецю.
- Викладіть фрикадельки та продовжуйте готувати 5 хвилин.
- Влийте томати, трішки чилі (за бажанням). Присмачте все спеціями, листочками базиліка та тушкуйте до готовності фрикадельок – 15 хвилин.
- Подавайте страву зі свіжими листочками базиліку.
Смачного!