Омлет з томатами та базиліком: рецепт від Євгена Клопотенка

21 лютого 2021, 10:37
Читать новость на русском

Талановитий український шеф-кухар, ресторатор Євген Клопотенко поділився з читачами простим рецептом омлету з томатами та базиліком, який наповнить ваш ранок запашним ароматом. Побалуйте себе і коханих смачним сніданком.

Омлет з томатами та базиліком – легкий та корисний сніданок, який сподобається усім. Для того, щоб омлет був ніжним найкраще використовувати вершкове масло.

Читайте також Як приготувати яйце пашот: поради від Євгена Клопотенка

Рецепт омлету

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 3-4 томати чері (один середній томат);
– 3-4 гілочки базиліку (або сухий);
– 1 столова ложка вершкового масла 82%;
– сіль, перець.
  1. Для приготування омлету помийте, розріжте томати чері на 4 частини або звичайні томати, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
  2. На пательні з вершковим маслом обсмажте томати – 1-2 хвилини.
  3. У мисці збийте яйця, додайте сіль, перець, викладіть на томати, готуйте на маленькому вогні 3 хвилини.
  4. Помийте, подрібніть базилік, викладіть на омлет. Акуратно складіть омлет навпіл за допомогою лопатки. Викладіть на тарілку. Смачного!