Омлет з томатами та базиліком – легкий та корисний сніданок, який сподобається усім. Для того, щоб омлет був ніжним найкраще використовувати вершкове масло.

Читайте також Як приготувати яйце пашот: поради від Євгена Клопотенка

Рецепт омлету

  1. Для приготування омлету помийте, розріжте томати чері на 4 частини або звичайні томати, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
  2. На пательні з вершковим маслом обсмажте томати – 1-2 хвилини.
  3. У мисці збийте яйця, додайте сіль, перець, викладіть на томати, готуйте на маленькому вогні 3 хвилини.
  4. Помийте, подрібніть базилік, викладіть на омлет. Акуратно складіть омлет навпіл за допомогою лопатки. Викладіть на тарілку. Смачного!