"Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами
8 березня давно асоціюється в українців з атмосферою свята весни, квітів та радості. І, звісно, особливого смаку. Адже одним із атрибутів цього дня є вишукана і небуденна їжа.
Тож щороку виникає питання: що ж особливого приготувати на 8 Березня? Відповідь проста – страви з морепродуктами, які стануть справжньою зіркою будь-якого застілля, інформує Смачно 24.
До теми Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"
Такі смаколики не лише зможуть вразити навіть найвибагливішу гурманку, але й всупереч стереотипам не вимагають значної майстерності у приготуванні. Крім цього, страви з морепродуктами точно створять неповторний настрій, тому вони – ідеальний вибір на всі свята.
"Водний Світ" – секрет успіху будь-якої страви
Навіть новачки на кухні добре знають: секрет смачної страви – у вдало підібраних інгредієнтах. Та коли мова йде про морепродукти, дуже важливо зважати і на їхню якість та свіжість.
Щоб не прогадати з вибором, рекомендуємо обирати продукцію від перевіреного і надійного виробника. Опиратись варто на великий асортимент, високу якість та головне – довіру споживачів. Цим та багатьом іншим критеріям відповідає продукція ТМ "Водний Світ" – беззаперечного лідера на ринку морепродуктів в Україні.
Вже понад 22 роки українці довіряють цьому виробнику та насолоджуються якісними продуктами з широкої лінійки бренду. Улюблені крабові палички, пресерви на будь-який смак, намазувані продукти та заморожені морепродукти: тут кожен зможе знайти інгредієнти для особливих страв на 8 Березня.
А що ж саме можна приготувати з "Водним Світом" – ділимось декількома цікавими рецептами, які точно зроблять свято незабутнім.
Паста з мідіями в томатному соусі
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Як приготувати ідеальну пасту з мідіями / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– 200 грамів мідій маринованих в олії від ТМ "Водний Світ";
– 200 грамів спагеті;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки томатної пасти;
– зелень/базилік для подачі за бажанням.
Приготування:
Відваріть спагеті у воді згідно з інструкцією на упаковці.
Для соусу наріжте часник. Підсмажте його на розігрітій пательні до золотистого кольору, додайте томатну пасту та мідії.
Після 5 хвилин тушіння влийте кілька столових ложок води, в якій варяться спагеті, до пательні.
Всі інгредієнти соусу мають добре протушитись (упродовж 10 хвилин).
Додайте на пательню відварені спагеті і добре перемішайте. Подавайте пасту теплою, прикрасивши її листям базиліку, скибкою лимона і шматочками хліба, підсмаженими до легкої золотистої скоринки.
Швидка закуска з крабових паличок
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Оригінальна закуска з крабових паличок / Фото "Водний Світ"
Інгредієнти:
– 250 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 100 грамів м’якого сиру;
– 2 яйця;
– 30 грамів посіченого кропу;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки майонезу;
– щіпка солі.
Приготування:
Відваріть яйця "на круто".
Очищені яйця та сир натріть на дрібній терці.
Наріжте крабові палички на маленькі шматочки та з'єднайте 2/3 в одній мисці разом із сиром та яйцем.
Додайте у миску майонез, часник та сіль.
З отриманої маси сформуйте кульки та паніруйте в дрібно посічених крабових паличках із кропом.
Авокадо краб салат
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Така закуска стане окрасою будь-якого столу / "Водний світ"
Інгредієнти:
– 400 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 2 авокадо;
– 120 грамів огірків;
– 120 грамів яблук;
– 120 грамів томату (його тверда частина);
– 90 грамів майонезу;
– цедра з 1 лимону;
– сік з половини лимона;
– 20 грамів соусу шрірача;
– 20 грамів кунжутної олії;
– сіль та чорний перець до смаку.
Приготування:
Огірки і яблука помийте під протічною водою, очистіть їх від шкірки.
Авокадо розріжте навпіл та акуратно ложкою вийміть м’якуш, залишивши тільки трішки біля країв.
Наріжте огірки, яблуко, м’якуш авокадо, крабові палички і томати на дрібні кубики. Приправте їх спеціями, соусом, олією та майонезом. Додайте сік лимону і цедру, все ретельно перемішайте.
Начиніть половинки авокадо салатом. Подавайте закуску разом зі скибками багета.
Смачного!