"Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами

7 березня 2024, 20:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

8 березня давно асоціюється в українців з атмосферою свята весни, квітів та радості. І, звісно, особливого смаку. Адже одним із атрибутів цього дня є вишукана і небуденна їжа.

Тож щороку виникає питання: що ж особливого приготувати на 8 Березня? Відповідь проста – страви з морепродуктами, які стануть справжньою зіркою будь-якого застілля, інформує Смачно 24.

До теми Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Такі смаколики не лише зможуть вразити навіть найвибагливішу гурманку, але й всупереч стереотипам не вимагають значної майстерності у приготуванні. Крім цього, страви з морепродуктами точно створять неповторний настрій, тому вони – ідеальний вибір на всі свята.

"Водний Світ" – секрет успіху будь-якої страви

Навіть новачки на кухні добре знають: секрет смачної страви – у вдало підібраних інгредієнтах. Та коли мова йде про морепродукти, дуже важливо зважати і на їхню якість та свіжість.

Щоб не прогадати з вибором, рекомендуємо обирати продукцію від перевіреного і надійного виробника. Опиратись варто на великий асортимент, високу якість та головне – довіру споживачів. Цим та багатьом іншим критеріям відповідає продукція ТМ "Водний Світ" – беззаперечного лідера на ринку морепродуктів в Україні.

Вже понад 22 роки українці довіряють цьому виробнику та насолоджуються якісними продуктами з широкої лінійки бренду. Улюблені крабові палички, пресерви на будь-який смак, намазувані продукти та заморожені морепродукти: тут кожен зможе знайти інгредієнти для особливих страв на 8 Березня.

А що ж саме можна приготувати з "Водним Світом" – ділимось декількома цікавими рецептами, які точно зроблять свято незабутнім.

Паста з мідіями в томатному соусі

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2


Як приготувати ідеальну пасту з мідіями / Фото Shutterstock

Інгредієнти:

– 200 грамів мідій маринованих в олії від ТМ "Водний Світ";
– 200 грамів спагеті;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки томатної пасти;
– зелень/базилік для подачі за бажанням.

Приготування: 

  1. Відваріть спагеті у воді згідно з інструкцією на упаковці.

  2. Для соусу наріжте часник. Підсмажте його на розігрітій пательні до золотистого кольору, додайте томатну пасту та мідії.

  3. Після 5 хвилин тушіння влийте кілька столових ложок води, в якій варяться спагеті, до пательні.

  4. Всі інгредієнти соусу мають добре протушитись (упродовж 10 хвилин).

  5. Додайте на пательню відварені спагеті і добре перемішайте. Подавайте пасту теплою, прикрасивши її листям базиліку, скибкою лимона і шматочками хліба, підсмаженими до легкої золотистої скоринки.

Швидка закуска з крабових паличок

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2


Оригінальна закуска з крабових паличок / Фото "Водний Світ"

Інгредієнти: 

– 250 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 100 грамів м’якого сиру;
– 2 яйця;
– 30 грамів посіченого кропу;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки майонезу;
– щіпка солі.

Приготування:

  1. Відваріть яйця "на круто".

  2. Очищені яйця та сир натріть на дрібній терці.

  3. Наріжте крабові палички на маленькі шматочки та з'єднайте 2/3 в одній мисці разом із сиром та яйцем.

  4. Додайте у миску майонез, часник та сіль.

  5. З отриманої маси сформуйте кульки та паніруйте в дрібно посічених крабових паличках із кропом.

Авокадо краб салат

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2


Така закуска стане окрасою будь-якого столу / "Водний світ"

Інгредієнти:

– 400 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 2 авокадо;
– 120 грамів огірків;
– 120 грамів яблук;
– 120 грамів томату (його тверда частина);
– 90 грамів майонезу;
– цедра з 1 лимону;
– сік з половини лимона;
– 20 грамів соусу шрірача;
– 20 грамів кунжутної олії;
– сіль та чорний перець до смаку.

Приготування:

  1. Огірки і яблука помийте під протічною водою, очистіть їх від шкірки.

  2. Авокадо розріжте навпіл та акуратно ложкою вийміть м’якуш, залишивши тільки трішки біля країв.

  3. Наріжте огірки, яблуко, м’якуш авокадо, крабові палички і томати на дрібні кубики. Приправте їх спеціями, соусом, олією та майонезом. Додайте сік лимону і цедру, все ретельно перемішайте.

  4. Начиніть половинки авокадо салатом. Подавайте закуску разом зі скибками багета.

 

Смачного!