Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день
Складно знайти людину, яка не любить крабові палички. Адже цей продукт не лише чудово смакує окремо, але й здатен перетворити звичні страви на справжні кулінарні шедеври.
Крабові палички можуть стати відмінним додатком до салатів, сендвічів, ролів або навіть рулетів, інформує Смачно 24. Тож тут кожен добере собі щось до смаку.
До теми 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті
Якщо крабові палички – то від ТМ "Водний Світ"
Очевидно, що для отримання ідеальної страви насамперед потрібно потурбуватися про якісні та свіжі інгредієнти. Щоб кулінарні зусилля подарували найкращий результат, рекомендуємо обирати продукцію надійного та перевіреного виробника. ТМ "Водний Світ" – це беззаперечний лідер на ринку морепродуктів в Україні, з яким кожен зможе творити кулінарні шедеври.
Вже понад 20 років споживачі довіряють виробнику та насолоджуються широкою лінійкою продуктів бренду. Їх популярність сягнула далеко за межі України – продукцію ТМ "Водний Світ" можна знайти у магазинах США, Канади, Ізраїлю, Грузії, Молдови, Німеччини, Польщі та Балтійських країнах. Це було б неможливо без високої якості та позитивного досвіду споживачів.
Що ж саме можна приготувати з крабовими паличками ТМ "Водний Світ"? Рецепти, з якими кожне застілля буде неповторним, – далі в матеріалі.
Шаурма з крабовими паличками
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Така шаурма сподобається всім / Фото Shutterstock
– 250 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 2 листи лаваша.
Соус:
– 100 грамів білого йогурту без наповнювача;
– 1 столова ложка майонезу;
– пів пучка кропу.
Начинка:
– 100 грамів посіченої молодої капусти;
– 100 грамів моркви по-корейськи;
– 1 огірок.
Приготування:
- Для соусу нашаткуйте кріп та змішайте всі інгредієнти в одній мисці.
- Наріжте огірки соломкою.
- Розгорніть лаваш та викладіть на нього капусту, моркву по-корейськи, крабові палички, огірок та соус.
- Загорніть лаваш. Підсмажте його на сухій пательні до скоринки.
Гарячі бутерброди з крабовими паличками
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Спробуйте приготувати такі смачні бутерброди / Фото Shutterstock
– 6 крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 100 грамів сиру;
– 2 яйця;
– 6 шматочків тостового хліба;
– кріп до смаку;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Крабові палички дрібно наріжте.
- До паличок додайте сир, зелень, яйця та сіль до смаку та все добре перемішайте.
- Увімкніть духовку на 180 градусів.
- На застелене пергаментом деко викладіть тостовий хліб, на кожен шматочок – начинку.
- Помістіть бутерброди у духовку, режим верх-низ + конвекція на 10 хвилин.
- Запікайте до утворення золотистої скоринки.
Крабовий рулет
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Цей крабовий рулет чудово підійде для перекусу / Фото Shutterstock
– 200 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 100 грамів крем-сиру;
– 5 яєць;
– 1 огірок;
– 2 столові ложки сметани;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Деко розміром 30*40 сантиметрів застеліть пергаментом.
- Духовку увімкніть і нагрійте до 180 градусів.
- У великій мисці з'єднайте яйця, сметану, сіль та все ретельно перемішайте.
- Отриману масу вилийте на пергамент. Запікайте корж 15 хвилин.
- Крабові палички "Сніжний краб" розберіть на волокна. Перемішайте їх з крем-сиром.
- Яєчний корж охолодіть, змастість начинкою.
- Викладіть всередину огірок і згорніть в рулетик.
- Охолоджуйте рулет 1 годину.
Ліниві роли
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Такі роли прикрасять будь-який стіл / Фото Shutterstock
– 150 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 110 мілілітрів води;
– 100 грамів рису для суші;
– 60 грамів крем-сиру;
– 3 листи норі;
– 1 невеликий огірок;
– 1 столова ложка майонезу;
– 1 чайна ложка гострого соусу;
– кунжут для подачі.
Заправка:
– 15 мілілітрів яблучного/рисового оцту;
– 1 чайна ложка цукру;
– пів чайної ложки солі.
Приготування:
- Промийте рис кілька разів під проточною водою (до прозорої води).
- Залийте його чистою водою та доведіть до кипіння.
- Після цього виставте вогонь на мінімум і варіть 15 хвилин. Кришку краще не підіймати.
- Вимкніть вогонь та дайте рису постояти ще 15 хвилин під кришкою.
- У мисці з'єднайте яблучний або рисовий оцет, цукор та сіль. Додайте цю заправку до рису та перемішайте.
- Поріжте норі та огірок. Крабові палички розділіть на волокна.
- Додайте до рису норі, огірок, крабові палички, крем-сир, майонез, гострий соус (за бажанням) і ретельно перемішайте.
- Сформуйте кульки та обваляйте їх у кунжуті.
Запечені гункани
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Запечені гункани мають неймовірний смак / Фото Shutterstock
– 250 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 1,25 склянки води;
– 1 склянка рису для суші;
– 100 грамів твердого сиру;
– 80 – 100 грамів майонезу;
– 5 – 6 листів норі;
– гострий соус до смаку.
Заправка для рису:
– 4 столові ложки рисового оцту;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 столова ложка цукру.
Приготування:
- Відваріть рис згідно з інструкцією на упаковці.
- До гарячого рису додайте підігріту заправку із солі, цукру і рисового оцту, перемішайте й відставте на кілька хвилин.
- Крабові палички розділіть за допомогою виделки на волокна, додайте натертий сир, майонез і гострий соус до смаку. Ретельно все перемішайте
- Норі розріжте на смужки. На кожну з них викладіть кульку рису вагою приблизно 20 грамів.
- Закрутіть край та закріпіть за допомогою рисинки.
- Пальцем утрамбуйте рис, роблячи місце для начинки.
- Викладіть начинку, перекладіть гункани на деко, застелене пергаментом, і випікайте 7 — 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!