Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

5 квітня 2024, 13:30
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Складно знайти людину, яка не любить крабові палички. Адже цей продукт не лише чудово смакує окремо, але й здатен перетворити звичні страви на справжні кулінарні шедеври.

Крабові палички можуть стати відмінним додатком до салатів, сендвічів, ролів або навіть рулетів, інформує Смачно 24. Тож тут кожен добере собі щось до смаку.

До теми 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті

Якщо крабові палички – то від ТМ "Водний Світ"

Очевидно, що для отримання ідеальної страви насамперед потрібно потурбуватися про якісні та свіжі інгредієнти. Щоб кулінарні зусилля подарували найкращий результат, рекомендуємо обирати продукцію надійного та перевіреного виробника. ТМ "Водний Світ" – це беззаперечний лідер на ринку морепродуктів в Україні, з яким кожен зможе творити кулінарні шедеври.

Вже понад 20 років споживачі довіряють виробнику та насолоджуються широкою лінійкою продуктів бренду. Їх популярність сягнула далеко за межі України – продукцію ТМ "Водний Світ" можна знайти у магазинах США, Канади, Ізраїлю, Грузії, Молдови, Німеччини, Польщі та Балтійських країнах. Це було б неможливо без високої якості та позитивного досвіду споживачів.

Що ж саме можна приготувати з крабовими паличками ТМ "Водний Світ"? Рецепти, з якими кожне застілля буде неповторним, – далі в матеріалі.

Шаурма з крабовими паличками

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2


Така шаурма сподобається всім / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 250 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 2 листи лаваша.
Соус:
– 100 грамів білого йогурту без наповнювача;
– 1 столова ложка майонезу;
– пів пучка кропу.
Начинка:
– 100 грамів посіченої молодої капусти;
– 100 грамів моркви по-корейськи;
– 1 огірок.

Приготування:

  1. Для соусу нашаткуйте кріп та змішайте всі інгредієнти в одній мисці.
  2. Наріжте огірки соломкою.
  3. Розгорніть лаваш та викладіть на нього капусту, моркву по-корейськи, крабові палички, огірок та соус.
  4. Загорніть лаваш. Підсмажте його на сухій пательні до скоринки.

 

Гарячі бутерброди з крабовими паличками

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2


Спробуйте приготувати такі смачні бутерброди / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 6 крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 100 грамів сиру;
– 2 яйця;
– 6 шматочків тостового хліба;
– кріп до смаку;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. Крабові палички дрібно наріжте.
  2. До паличок додайте сир, зелень, яйця та сіль до смаку та все добре перемішайте.
  3. Увімкніть духовку на 180 градусів.
  4. На застелене пергаментом деко викладіть тостовий хліб, на кожен шматочок – начинку.
  5. Помістіть бутерброди у духовку, режим верх-низ + конвекція на 10 хвилин.
  6. Запікайте до утворення золотистої скоринки.
@pollicooking Гарячі бутерброди • 6 крабових паличок від @vodnyjsvit • 100 г. сиру • кріп • 2 яйця • сіль • тостовий хліб ( 6 шматочків ) Крабові палички очищуємо та дрібно нарізаємо. Рекомендую обирати крабові палички - сніжний краб від @vodnyjsvit , особисто для мене вони найсмачніші та найсоковитіші! До паличок додаємо сир, зелень, яйця та сіль за смаком та все добре перемішуємо. На застелене пергаментом деко викладаємо тостовий хліб і на кожен шматочок викладаємо по 2 ст.л. начинки. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, режим верх-низ + конвекція на 10 хвилинок, до утворення золотистої скоринки. Смачного️ #гарячібутерброди#бутерброди#рецептбутерброда#рецепти#рецептиукраїнською ♬ Tip Toe speed up - ♡

 

Крабовий рулет

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4


Цей крабовий рулет чудово підійде для перекусу / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 200 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 100 грамів крем-сиру;
– 5 яєць;
– 1 огірок;
– 2 столові ложки сметани;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. Деко розміром 30*40 сантиметрів застеліть пергаментом.
  2. Духовку увімкніть і нагрійте до 180 градусів.
  3. У великій мисці з'єднайте яйця, сметану, сіль та все ретельно перемішайте.
  4. Отриману масу вилийте на пергамент. Запікайте корж 15 хвилин.
  5. Крабові палички "Сніжний краб" розберіть на волокна. Перемішайте їх з крем-сиром.
  6. Яєчний корж охолодіть, змастість начинкою.
  7. Викладіть всередину огірок і згорніть в рулетик.
  8. Охолоджуйте рулет 1 годину.

@anny.cooking Крабовий рулет до святкового столу дуже ніжний, нагадує суші і можна навіть діткам! Інгредієнти: 5 яєць 2 ст.л. сметани сіль 200 г крабових паличок Сніжний краб від Водний Світ 100 г крем-сиру 1 огірок Приготування: Застилаємо форму 30*40 см силіконізованим пергаментом Зʼєднуємо яйця, сметану, сіль - виливаємо на пергамент, випікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах - 15 хвилин. Крабові палички Сніжний Краб розбираємо на волокна, зʼєднуємо з крем-сиром Яєчний корж охолоджуємо, змащуємо начинкою, викладаємо всередину огірок і згортуємо в рулетик. Охолоджуємо рулет 1 годину. Смачного! буде ще дуже смачно якщо перед подачею полюлити рулет густим теріякі #святковийстіл #святковийрецепт #дужесмачно #закускарецепт #закуска2024 #новорічнірецепти #новорічнийстіл #крабовіпалички #рецептзкрабовимипаличками ♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

 

Ліниві роли

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4


Такі роли прикрасять будь-який стіл / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 150 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 110 мілілітрів води;
– 100 грамів рису для суші;
– 60 грамів крем-сиру;
– 3 листи норі;
– 1 невеликий огірок;
– 1 столова ложка майонезу;
– 1 чайна ложка гострого соусу;
– кунжут для подачі.
Заправка:
– 15 мілілітрів яблучного/рисового оцту;
– 1 чайна ложка цукру;
– пів чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Промийте рис кілька разів під проточною водою (до прозорої води).
  2. Залийте його чистою водою та доведіть до кипіння.
  3. Після цього виставте вогонь на мінімум і варіть 15 хвилин. Кришку краще не підіймати.
  4. Вимкніть вогонь та дайте рису постояти ще 15 хвилин під кришкою.
  5. У мисці з'єднайте яблучний або рисовий оцет, цукор та сіль. Додайте цю заправку до рису та перемішайте.
  6. Поріжте норі та огірок. Крабові палички розділіть на волокна.
  7. Додайте до рису норі, огірок, крабові палички, крем-сир, майонез, гострий соус (за бажанням) і ретельно перемішайте.
  8. Сформуйте кульки та обваляйте їх у кунжуті.
@yummy.lera Зберігайте собі ще один варіант смачнющих лінивих ролів⠀
Кожного разу, коли мені хочеться ролів, але немає часу або бажання їх крутити - я вигадую ліниву варіацію ⠀
Крабові палички «Сніжний краб» від Водний Світ ідеально підходять для цієї страви і створюють неповторний смак⠀ ⠀ ⠀ ІНГРЕДІЄНТИ (~ на 16 шт.): 100 г рису для суші 110 мл води для заправки: 15 мл яблучного/рисового оцту + 1 ч.л. цукру + 1/2 ч.л. солі 3 листа норі 1 невеликий огірок 150 г крабових паличок «Сніжний краб» від Водний Світ 60 г крем-сиру 1 ст.л. майонезу 1 ч.л. гострого соусу ~ 20 г кунжута - для подачі ⠀
ГОТУЄМО: Рис ретельно промиваємо водою декілька разів до прозорої води. Заливаємо його чистою водою та доводимо до кипіння. Ставимо вогонь на мінімум і варимо 15 хвилин, не піднімаючи кришку. Після цього вимикаємо вогонь та даємо рису постояти ще 15 хвилин під кришкою (краще ще покласти рушник під кришку). Додаємо заправку та перемішуємо. Додаємо до рису нарізані норі, огірок, крабові палички розділені на волокна, крем-сир, майонез, гострий соус (за бажанням) і ретельно перемішуємо. Формуємо кульки та обвалюємо у кунжуті. Подаємо та насолоджуємося! Смачного⠀ ⠀
#українськийтікток #україна #смачно #рецепт #рек #хочуврек ♬ Little Things - Adrian Berenguer

 

Запечені гункани

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4


Запечені гункани мають неймовірний смак / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 250 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 1,25 склянки води;
– 1 склянка рису для суші;
– 100 грамів твердого сиру;
– 80 – 100 грамів майонезу;
– 5 – 6 листів норі;
– гострий соус до смаку.
Заправка для рису:
– 4 столові ложки рисового оцту;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 столова ложка цукру.

Приготування:

  1. Відваріть рис згідно з інструкцією на упаковці.
  2. До гарячого рису додайте підігріту заправку із солі, цукру і рисового оцту, перемішайте й відставте на кілька хвилин.
  3. Крабові палички розділіть за допомогою виделки на волокна, додайте натертий сир, майонез і гострий соус до смаку. Ретельно все перемішайте
  4. Норі розріжте на смужки. На кожну з них викладіть кульку рису вагою приблизно 20 грамів.
  5. Закрутіть край та закріпіть за допомогою рисинки.
  6. Пальцем утрамбуйте рис, роблячи місце для начинки.
  7. Викладіть начинку, перекладіть гункани на деко, застелене пергаментом, і випікайте 7 — 10 хвилин при температурі 200 градусів.
@pp.iriska

ЗАПЕЧЕНІ ГУНКАНИ 1 скл риса 1,25 скл води 250 г крабових паличок «сніговий краб» 100 г твердого сира 80-100 г майонеза гострий соус за смаком 5-6 листів норі Заправка для риса: 4 ст л рисового оцту, 1 ч л солі, 1 ст л цукру. Продукти як завжди придбала в «Сільпо». Крабові палички зараз по цінотижковим знижкам До гарячого вареного рису додаємо підігріту заправку із солі,цукру і рисового оцту, перемішуємо і даємо настоятися. Для начинки крабові палички розділяємо за допомогою виделки на волокна, додаємо натертий сир, майонез і гострий соус за смаком. Ретельно все перемішуємо. Норі розрізаємо на смужки. На кожну полоску нарі викладаємо шматок рису вагою приблизно 20 г. Закручуємо і край закріплюємо за допомогою рисинки. Пальцем утрамбовуємо рис, роблячи місце для начинки. Викладаємо начинку, перекладаємо гункани на деко, застелене пергаментом і випікаємо 7 — 10 хвилин при температурі 200 °. Смачного!

♬ оригінальний звук - Inst: @iriska_dimitrova

Смачного!