Як приготувати товчанку: рецепт від Євгена Клопотенка
21 січня 2021,
20:55
Читать новость на русском
Джерело:
klopotenko.comКулінарний експерт поділився рецептом товчанки – пюре з картоплі з квасолею і маком, який українці готували сто років тому. Як правильно готувати – читайте у матеріалі.
Талановитий кулінарний експерт, ресторатор Євген Клопотенко опублікував рецепт на своїй сторінці у фейсбук.
Читайте також Смачна паста з тунцем за рецептом Євгена Клопотенка
Як приготувати товчанку
Інгредієнти:– 3-4 шт. картоплі;
– ½ склянки квасолі (або консервованої);
– 1 лавровий лист;
– 2 горошини духмяного перцю;
– 3 столові ложки маку;
– 50 грамів вершкового масла 82%;
– сіль, перець.
Товчанка за рецептом Євгена Клопотенка/facebook.com/RecipesIevgenKlopotenko
- Для приготування товчанки помийте, почистіть від шкірки картоплю, наріжте кубиками. У каструлю з окропом викладіть картоплю, додайте сіль, лавровий лист і духмяний перець, варіть до готовності.
- Помийте квасолю, відваріть до готовності.
- Помийте мак.
- У каструлі з картоплею, залиште трохи води, зайву – злийте, додайте вершкове масло, мак, квасолю, подрібніть у пюре. Викладіть на тарілку. Смачного!