Талановитий кулінарний експерт, ресторатор Євген Клопотенко опублікував рецепт на своїй сторінці у фейсбук.

Читайте також Смачна паста з тунцем за рецептом Євгена Клопотенка

Як приготувати товчанку

Товчанка за рецептом Євгена Клопотенка/facebook.com/RecipesIevgenKlopotenko

  1. Для приготування товчанки помийте, почистіть від шкірки картоплю, наріжте кубиками. У каструлю з окропом викладіть картоплю, додайте сіль, лавровий лист і духмяний перець, варіть до готовності.
  2. Помийте квасолю, відваріть до готовності.
  3. Помийте мак.
  4. У каструлі з картоплею, залиште трохи води, зайву – злийте, додайте вершкове масло, мак, квасолю, подрібніть у пюре. Викладіть на тарілку. Смачного!