Помічна хитрість на Великдень: як зварити яйця, щоб не тріскала шкарлупа – давній секрет
Джерело:
pixelinformЯйця є неодмінним атрибутом великодніх свят. Аби святкування пройшло на високій ноті, важливо, щоб все було ідеальним, а особливо – яйця.
Здавалося б, що може бути простіше, аніж зварити яйця? Але трапляється, що шкарлупа розтріскується, і тоді про гарний вигляд крашанок та писанок можна забути.
Читайте також Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день
Як себе вберегти від такого розвитку подій, аби не стресувати перед святом? Є один перевірений спосіб, яким користуються досвідчені господині.
Секретний інгредієнт
Простий секрет – варити яйця з лимонним соком, а точніше – кількома скибочками лимона. Це гарантує, що шкарлупа залишиться цілою, а яйця виглядатимуть ідеально.
Простий лайфхак економить час та нерви / Фото Pixabay
Окрім того, такі яйця буде дуже легко чистити. Шкаралупа сама відставатиме від білка, що оціните не лише ви, а й гості. Ви не втратите жодного грама білка, і почищені яйця будуть ідеально гладенькими.
У так нехитрий, але надійний спосіб ви отримаєте яйця "як на картинці", і точно не будете мати проблем з їхнім очищенням. Користуйтеся лайфхаком та діліться ним із близькими!
Коли яйця вже готові: які варіанти подачі здивують гостей.