Кекс готують з додаванням бананів, молока або натурального йогурту, вершкового масла та шоколадною крихтою. Смачний десерт сподобається дітям і дорослим.

Читайте також Апельсиновий крем-брюле та з карамеллю за рецептом Лізи Глінської: французький десерт

Банановий кекс с шоколадом

Банановий кекс з шоколадом/ Фото pexels.com

  1. Для приготування кексу почистіть від шкірки банани, подрібніть у блендері у пюре.
  2. Просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У мисці змішайте борошно з цукровою пудрою, додайте розпушувач, перемішайте.
  3. Шоколад, подрібніть ножем.
  4. У мисці збийте яйця, додайте натуральний йогурт, бананове пюре, розтоплене вершкове масло, борошно, шоколадну крихту, перемішайте до однорідної консистенції.
  5. Форму для випікання змастіть вершковим маслом, на дно викладіть пергамент. Розігрійте духовку до 180 градусів, відправте запікатись на 45-50 хвилин до готовності.
  6. Викладіть на тарілку, задекоруйте цукровою пудрою. Смачного!