Годі заправляти салати магазинним майонезом – це надто калорійно та й узагалі не корисно. Віддавайте перевагу легшим та кориснішим соусам власного приготування. Їх – безліч!
Читайте також Коли смачно всім: 3 легкі рецепти ситних сніданків для себе та рідних
Найпростіший – з оливкової олії та лимонного соку. Ним ми заправимо вітамінну "бомбу" з печеного буряка, козячого сиру, волоських горіхів та улюбленої зелені.
Вітамінний салат із буряка та козячого сиру
- Час: 20 хвилин
- Порції: 2
Фото Cooking ny times
Приготування:
- Грубо наріжте печений буряк.
- Очищену від білих плівок м'якоть апельсину розберіть на дольки.
- Для соусу змішайте всі інгредієнти й трішки прогрійте, щоб цукор розтопився.
- У порційні тарілки викладіть листя салату, полийте соусом.
- На салат викладіть козячий сир, далі буряк.
- За бажанням можна додатково полити салат соусом.
- Посипте все горішками й одразу подавайте до столу.
Смачного!
Перевірте себе: а ви вмієте їсти паличками?