Годі заправляти салати магазинним майонезом – це надто калорійно та й узагалі не корисно. Віддавайте перевагу легшим та кориснішим соусам власного приготування. Їх – безліч!

Читайте також Коли смачно всім: 3 легкі рецепти ситних сніданків для себе та рідних

Найпростіший – з оливкової олії та лимонного соку. Ним ми заправимо вітамінну "бомбу" з печеного буряка, козячого сиру, волоських горіхів та улюбленої зелені.

Вітамінний салат із буряка та козячого сиру

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2


Фото Cooking ny times

Приготування:

  1. Грубо наріжте печений буряк.
  1. Очищену від білих плівок м'якоть апельсину розберіть на дольки.
  1. Для соусу змішайте всі інгредієнти й трішки прогрійте, щоб цукор розтопився.
  1. У порційні тарілки викладіть листя салату, полийте соусом.
  1. На салат викладіть козячий сир, далі буряк.
  1. За бажанням можна додатково полити салат соусом.
  1. Посипте все горішками й одразу подавайте до столу.

Смачного!

Перевірте себе: а ви вмієте їсти паличками?