Без рису: вівсянка-різото з грибами та пармезаном за рецептом Ектора
18 липня 2022,
15:45
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Ектора Хіменеса-БравоКоли на кухні чаклує Ектор Хіменес-Браво навіть така проста страва, як вівсянка перетворюється на вишуканий шедевр з зіркою Мішлен.
Що ви зазвичай їсте на сніданок? Ектор Хіменес-Браво пропонує спробувати іноваційну вівсянку з грибами, яку він назвав вівсянка-різото.
Читайте також Американські панкейки без молока: рецепт на дві порції
Шеф-кухар поділився правилом, якого сам дотримується: "Ранок має бути добрим, а сніданок – смачним". Тож ловіть рецепт його улюбленої вівсянки та смакуйте із задоволенням.
Рецепт вівсянки з грибами
- Час: 20 – 30 хвилин
- Порції: 2
– 50 грамів печериць;
– 50 грамів гливи;
– 100 грамів вівсянки;
– 200 мілілітрів води;
– 50 мілілітрів вершків;
– 20 грамів сиру пармезан;
– сіль;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Наріжте гриби середніми шматками та обсмажте на сковорідці з невеликою кількістю олії.
- Додайте вівсянку та перемішайте. Присмачте все спеціями та полийте жирними коров'ячими вершками.
- Тушкуйте страву, доки не приготується вівсянка. Орієнтовно 10 – 15 хвилин.
- Натріть до страви сир та перемішайте.
- Викладіть страву на порційні тарілки, ще раз посипте сиром та прикрасьте свіжими листочками, кінзи або петрушки.
Смачного!