Без рису: вівсянка-різото з грибами та пармезаном за рецептом Ектора

18 липня 2022, 15:45
Читать новость на русском

Коли на кухні чаклує Ектор Хіменес-Браво навіть така проста страва, як вівсянка перетворюється на вишуканий шедевр з зіркою Мішлен.

Що ви зазвичай їсте на сніданок? Ектор Хіменес-Браво пропонує спробувати іноваційну вівсянку з грибами, яку він назвав вівсянка-різото.

Читайте також Американські панкейки без молока: рецепт на дві порції

Шеф-кухар поділився правилом, якого сам дотримується: "Ранок має бути добрим, а сніданок –  смачним". Тож ловіть рецепт його улюбленої вівсянки та смакуйте із задоволенням.

Рецепт вівсянки з грибами

  • Час: 20 – 30 хвилин
  • Порції: 2
Інгредієнти:
 – 50 грамів печериць;
 – 50 грамів гливи;
 – 100 грамів вівсянки;
 – 200 мілілітрів води;
 – 50 мілілітрів вершків;
 – 20 грамів сиру пармезан;
 – сіль;
 – чорний мелений перець.

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Наріжте гриби середніми шматками та обсмажте на сковорідці з невеликою кількістю олії.
  1. Додайте вівсянку та перемішайте. Присмачте все спеціями та полийте жирними коров'ячими вершками.
  1. Тушкуйте страву, доки не приготується вівсянка. Орієнтовно 10 – 15 хвилин.

  1. Натріть до страви сир та перемішайте.
  1. Викладіть страву на порційні тарілки, ще раз посипте сиром та прикрасьте свіжими листочками, кінзи або петрушки.

Смачного!