Історія булочок із корицею та ароматною помадкою на основі вершкового сиру розпочалася 1985 року. Появі цієї смакоти ми зобов'язані Річу Комену та його синові Ґреґу із Сіетла (США).

Читайте також Інвестиція у майбутнє: МХП уклав угоду з мережею онлайн-ресторанів Foodz Ukraine

Разом із кулінарним експертом Джеріліном Брюссом вони створили унікальний рецепт смачних булочок, який і досі тримається в секреті. Проте вправні господині "розсекретили" рецепт. Тож сьогодні він – у відкритому доступі.

Рецепт синабонів

  • Час: 3 – 4 години
  • Порції: 12 штук

Приготування:

  1. Для опари змішайте молоко з дріжджами, всипте 1 столову ложку цукру та залишіть в теплому місці на 15 – 20 хвилин.
  1. У окремій мисці збийте яйця з рештою цукру, додайте масло, сіль. Влийте опару та перемішайте.
  1. Невеликими порціями додавайте просіяне борошно до маси та замішуйте тісто для булочок. На вимішування еластичного тіста у вас піде від 7 до 8 хвилин.
  1. Накрийте миску з тісто шаром харчової плівки та залишіть "відпочити" на 50 – 60 хвилин.
  1. Обімніть тісто та знову відправте "відпочити" на 40 – 60 хвилин.
  1. У мисочці змішайте коричневий цукор та корицю.


Приготування булочок / Фото Foog and mood

  1. Присипте стільницю борошном, викладіть тісто та розкачайте в прямокутник розміром приблизно 40 × 40 сантиметрів і товщиною 5 міліметрів.


Приготування булочок / Фото Foog and mood

  1. Змастіть поверхню тіста розм'якшеним вершковим маслом і рівномірно посипте сумішшю з цукру і кориці. Залиште порожнім три сантиметри від краю, щоб згорнутий рулет добре защепився.
  1. Скрутіть тісто в щільний рулет. Наріжте рулет на 12 частин, товщиною близько 3 сантиметрів.


Приготування булочок / Фото Foog and mood

  1. Змастіть деко для випікання маслом та викладіть в нього сформовані булочки.
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте булочки протягом 18 – 25 хвилин.


Приготування булочок / Фото Foog and mood

  1. Для приготування помадки ретельно збийте вершковий сир з маслом, додайте цукрову пудру, ванільний цукор і дрібку солі. Щоб помадкою легше було покрити поверхню булочок, нагрійте її трохи на водяній бані.
  1. Випечені булочки охолодіть та покрийте помадкою.

Синабони готові. Смачного!