Адже burrito bowl – це бурито в мисці. Слинки течуть від самого лише вигляду цієї яскравої страви!

Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса

Що додавати в бурито-боул: кінзу чи петрушку, вирішує лише ваш смак.

Бурито-боул із куркою: рецепт

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4


Фото Café delites

Приготування:

  1. Змішайте в глибокій мисці сік лайма, олію, подрібнений часник, кмин, сіль, чилі, а також кінзу або петрушку. Замаринуйте в цій суміші курячі стегенця на 30 хвилин.
  1. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній філе курячих стегенець. Перекладіть м'ясо на таріль, накрийте фольгою й залиште відпочити.


Фото Café delites

  1. Нарізаний шматочками солодкий перець перекладіть до сковороди, скропіть олією й готуйте до м'якості. Присмачте сіллю та перцем.
  1. Рис промийте, висипте до каструлі з курячим бульйоном та часником і на середньому вогні доведіть до кипіння. Щойно бульйон закипить, зменште вогонь і накрийте рис кришкою.
  1. Змішайте готовий рис із соком лайма та дрібно нарізаною петрушкою. Якщо потрібно, ще раз посоліть і поперчіть.


Фото Café delites

  1. З'єднайте в окремій мисочці всі інгредієнти для соусу.
  1. Змішайте листя салату, квасолю, кукурудзу, цибулю та перець і розкладіть у 4 круглі мисочки.
  1. Додайте в мисочки нарізану смужками курятину, зверху покладіть скибочки авокадо й полийте все заправкою.

Смачного!