Адже burrito bowl – це бурито в мисці. Слинки течуть від самого лише вигляду цієї яскравої страви!
Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса
Що додавати в бурито-боул: кінзу чи петрушку, вирішує лише ваш смак.
Бурито-боул із куркою: рецепт
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Фото Café delites
Приготування:
- Змішайте в глибокій мисці сік лайма, олію, подрібнений часник, кмин, сіль, чилі, а також кінзу або петрушку. Замаринуйте в цій суміші курячі стегенця на 30 хвилин.
- Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній філе курячих стегенець. Перекладіть м'ясо на таріль, накрийте фольгою й залиште відпочити.
Фото Café delites
- Нарізаний шматочками солодкий перець перекладіть до сковороди, скропіть олією й готуйте до м'якості. Присмачте сіллю та перцем.
- Рис промийте, висипте до каструлі з курячим бульйоном та часником і на середньому вогні доведіть до кипіння. Щойно бульйон закипить, зменште вогонь і накрийте рис кришкою.
- Змішайте готовий рис із соком лайма та дрібно нарізаною петрушкою. Якщо потрібно, ще раз посоліть і поперчіть.
Фото Café delites
- З'єднайте в окремій мисочці всі інгредієнти для соусу.
- Змішайте листя салату, квасолю, кукурудзу, цибулю та перець і розкладіть у 4 круглі мисочки.
- Додайте в мисочки нарізану смужками курятину, зверху покладіть скибочки авокадо й полийте все заправкою.
Смачного!