М'який та ніжний на смак, осінній гарбузовий суп ідеально впишеться в дитяче меню. Він чудово смакує з грінками, приправлений свіжою петрушкою та копченою паприкою.
Не пропустіть Як бренди стають символами якості: історії успіху
Маєте трохи часу? Тоді нумо готувати разом із нами!
Рецепт гарбузового супу із печеним перцем
Час: 40 хвилин
Порцій: 4
Осінній суп / Фото Food of dream
Інгредієнти:
- ½ середнього гарбуза;
- 2 червоних болгарських перці;
- чайна ложка імбиру;
- 1 літр курячого бульйону;
- сіль, перець до смаку;
- 1 чайна ложка копченої паприки.
Приготування:
- Почистіть гарбуз і наріжте кубиками.
- Покладіть його в каструлю з бульйоном і проваріть 10 хвилин.
- Почистіть перець і запечіть у духовці при 180 градусах.
- Готовий перець додайте до гарбуза.
- Усі інгредієнти прокип’ятіть разом, додайте тертий імбир, приправте сіллю і перцем.
- Розмішайте суп.
- Розлийте по мисках і приправте копченою паприкою.
Смачного!