Дешево й просто: гарбузовий суп із перцем та імбиром

4 листопада 2021, 23:36
Читать новость на русском

У холодну пору гарбузовий суп із печеним перцем – просто незамінна страва. Він і зігріває чудово, і настрій поліпшує.

М'який та ніжний на смак, осінній гарбузовий суп ідеально впишеться в дитяче меню. Він чудово смакує з грінками, приправлений свіжою петрушкою та копченою паприкою.

Не пропустіть Як бренди стають символами якості: історії успіху

Маєте трохи часу? Тоді нумо готувати разом із нами!

Рецепт гарбузового супу із печеним перцем

Час: 40 хвилин
Порцій: 4

Осінній суп / Фото  Food of dream

Інгредієнти:

  • ½ середнього гарбуза;
  • 2 червоних болгарських перці;
  • чайна ложка імбиру;
  • 1 літр курячого бульйону;
  • сіль, перець до смаку;
  • 1 чайна ложка копченої паприки.

Приготування:

  1. Почистіть гарбуз і наріжте кубиками.
  2. Покладіть його в каструлю з бульйоном і проваріть 10 хвилин.
  3. Почистіть перець і запечіть у духовці при 180 градусах.
  4. Готовий перець додайте до гарбуза.
  5. Усі інгредієнти прокип’ятіть разом, додайте тертий імбир, приправте сіллю і перцем.
  6. Розмішайте суп.
  7. Розлийте по мисках і приправте копченою паприкою.

Смачного!

Чудова ідея – подати гарбузовий суп у тарілці, вирізаній з гарбуза.