Без сирих яєць та ризиків: геніальний рецепт домашнього майонезу від судді "МастерШеф"
25 червня 2024,
18:30
Читать новость на русском
Джерело:
hectorjimenezbravoДомашній майонез є значно кориснішим, ніж магазинний. Проте багато хто боїться використовувати сирі яйця.
В рецепті судді "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво потрібні варені яйця. Такий майонез можна використовувати в салатах, других стравах та інших кулінарних шедеврах.
Варто спробувати Як з мангала: рецепт фантастичних крилець у соєво-медовому маринаді
Домашній майонез
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
– 3 яйця;
– 80 мілілітрів води;
– 50 мілілітрів олії;
– 1 столова ложка винного оцту;
– сіль до смаку.
Дивіться, як приготувати домашній майонез: відео
Приготування:
- Яйця зваріть на круто та почистьте.
- Всі інгредієнти помістіть в чашу блендера.
- Збийте до гладкої, однорідної маси.