Лисички готуються дуже швидко. Цей рецепт вам точно сподобається.

Варто спробувати З того, що є в холодильнику: приготуйте розкішну запіканку з картоплі та кабачків

Лисички в сметані

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Добре вимийте лисички під проточною водою та покладіть їх у каструлю з підсоленим окропом. Варіть на середньому вогні впродовж 10 хвилин, після чого відкиньте на друшляк.
  2. Почистьте та наріжте кубиками цибулю.
  3. Промийте гриби на друшляку і поріжте.
  4. На добре нагріту пательню висипте нарізані гриби. Зменште вогонь. Коли лисички вберуть вологу, покладіть вершкове масло. За 1 – 2 хвилини після того, як воно розтане, всипте нарізану цибулю та гарно перемішайте.
  5. Смажте орієнтовно 5 – 7 хвилин, після чого зменште вогонь до мінімуму, додайте сметану, посоліть, притрусіть перцем або іншими улюбленими спеціями.
  6. Вимиту петрушку, часник наріжте дуже дрібно. Додайте їх, коли лисички протушкуються в сметані приблизно 5 хвилин. Добре перемішайте.