Ніжне морозиво готують з натурального йогурту, свіжої або замороженої вишні, черешні з додаванням вершків та цукру. Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою не додавайте цукор. Морозиво виходить в міру солодким.

Читайте також Готуємося до пляжного сезону: топ-3 страви, від яких втрачаєш вагу

Для приготування морозива обирайте найкращі продукти – від цього залежить його смак. Використовуйте натуральний йогурт без додавання цукрів або грецький йогурт. Також додавайте до морозива будь-які улюблені фрукти, шоколад, какао або подрібнені горіхи, кокосову стружку, ягоди для декору.

Рецепт морозива з йогуртом

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 8
  • Калорійність на 100 грамів: 82 ккал
  1. Помийте ретельно вишню, почистіть від кісточок, викладіть у блендер, додайте цукор, ванільний цукор, подрібніть до стану пюре.
  2. У миску викладіть охолоджений йогурт, додайте вишневе пюре, збийте міксером до однорідної консистенції.
  3. Викладіть у форму. Якщо є спеціальна форма для морозива, викладіть пюре, додайте дерев'яні палички, відправте у холодильник на 3 – 4 години.

Вишневе морозиво на паличці/ Фото Unsplash

Рецепт морозива з вершками

  • Час: 15 – 20 хвилин
  • Порції: 8 – 10
  • Калорійність на 100 грамів: 225 ккал
  1. Вишню ретельно помийте, почистіть від кісточок.
  2. У чашу блендера викладіть цукор, вишню, йогурт, подрібніть у блендері до стану пюре.
  3. Вершки збийте міксером, влийте вишневе пюре, перемішайте.
  4. Викладіть у форму, відправте у холодильник на 4 години.

Вишневе морозиво/ Фото Unsplash

Рецепт морозива з шоколадом

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 6 – 8
  • Калорійність на 100 грамів: 187 ккал

Вишневе морозиво/ Фото Unsplash

  1. Вишню ретельно помийте, почистіть від кісточок, подрібніть у блендері.
  2. У чашу блендера викладіть цукор, вишневе пюре, охолоджений йогурт, збийте до однорідної консистенції.
  3. Шоколад подрібніть ножем у крихту.
  4. Викладіть у форму, відправте у холодильник на 2 – 3 години. За 10 хвилин до подачі дістаньте морозиво, сформуйте кульки, розподіліть на порції, задекоруйте шоколадною крихтою. Подавайте охолодженим. Смачного!