27 січня,
                    21:21
                
                Незвичне прочитання класики: начиняємо вареники бананами та шоколадом
Джерело:
papilotВареники – дуже популярна страва української кухні, знайома кожному з дитинства. Проте що, як стандартні начинки набридли? Тоді час поекспериментувати з новими!
Чим зазвичай начиняють вареники? Сиром, капустою, картоплею, м'ясом, грибами. А чом би не приготувати вареники з бананами та шоколадом?
Цікаво Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса
Буде й смачно, і яскраво!
Рецепт вареників із бананами та шоколадом
Час: 1 година
 Порцій: 4
 
- ½ літра теплої води;
 - ½ кілограма борошна;
 - дрібка солі;
 - 4 великих банани;
 - 100 грамів молочного шоколаду.
 
Приготування:
- Шоколад натріть на грубій тертці.
 - Банани почистіть від шкірки й наріжте тонкими скибочками.
 - У великій мисці змішайте борошно та сіль і, потроху додаючи воду, замісіть тісто.
 - Тісто тонко розкачайте й склянкою або спеціальною формою виріжте з нього кружальця.
 - Сформуйте з них вареники, начиняючи кожне бананами та шоколадом.
 - Закип'ятіть у каструлі підсолену воду. Відправте до неї вареники й варіть їх, доки не спливуть на поверхню.
 - Подавайте вареники з підсолодженими вершками.
 
 
Смачного!