Чим зазвичай начиняють вареники? Сиром, капустою, картоплею, м'ясом, грибами. А чом би не приготувати вареники з бананами та шоколадом?

Цікаво Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса

Буде й смачно, і яскраво!

Рецепт вареників із бананами та шоколадом

Час: 1 година
Порцій: 4

Просто й апетитно / Фото pexels

  • ½ літра теплої води;
  • ½ кілограма борошна;
  • дрібка солі;
  • 4 великих банани;
  • 100 грамів молочного шоколаду.

Приготування:

  1. Шоколад натріть на грубій тертці.
  2. Банани почистіть від шкірки й наріжте тонкими скибочками.
  3. У великій мисці змішайте борошно та сіль і, потроху додаючи воду, замісіть тісто.
  4. Тісто тонко розкачайте й склянкою або спеціальною формою виріжте з нього кружальця.
  5. Сформуйте з них вареники, начиняючи кожне бананами та шоколадом.
  6. Закип'ятіть у каструлі підсолену воду. Відправте до неї вареники й варіть їх, доки не спливуть на поверхню.
  7. Подавайте вареники з підсолодженими вершками.

Смачного!