Чим зазвичай начиняють вареники? Сиром, капустою, картоплею, м'ясом, грибами. А чом би не приготувати вареники з бананами та шоколадом?
Цікаво Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса
Буде й смачно, і яскраво!
Рецепт вареників із бананами та шоколадом
Час: 1 година
Порцій: 4
Просто й апетитно / Фото pexels
- ½ літра теплої води;
- ½ кілограма борошна;
- дрібка солі;
- 4 великих банани;
- 100 грамів молочного шоколаду.
Приготування:
- Шоколад натріть на грубій тертці.
- Банани почистіть від шкірки й наріжте тонкими скибочками.
- У великій мисці змішайте борошно та сіль і, потроху додаючи воду, замісіть тісто.
- Тісто тонко розкачайте й склянкою або спеціальною формою виріжте з нього кружальця.
- Сформуйте з них вареники, начиняючи кожне бананами та шоколадом.
- Закип'ятіть у каструлі підсолену воду. Відправте до неї вареники й варіть їх, доки не спливуть на поверхню.
- Подавайте вареники з підсолодженими вершками.
Смачного!