Чи можна спростити цей процес, але разом з тим потішити себе та рідних смачною вечерею? Спойлер: таке рішення існує і воно точно зведе до мінімуму всі підготовчі процеси під час приготування їжі, зазначає 24 Канал. І це ТМ "Наша Ряба Апетитна".

До теми Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою

Цей український бренд пропонує свіжомариновану курочку, а ще ковбаски, котлетки, фрикадельки, що вже готові до приготування. Тож все, що залишається робити: відкрити упаковку і почати відтворювати рецепти. Всього 20 хвилин – і страва з ароматною курятиною збере усіх за столом.

При цьому варто експериментувати, адже завдяки широкому асортименту ТМ “Наша Ряба Апетитна” можна приготувати сотні різноманітних страв як української, так і закордонної кухні. Від курочки у різноманітних маринадах до котлеток і мітболів – тут кожен знайде улюблений продукт.

А щоб в цьому переконатись, пропонуємо 4 експрес-рецепти, з якими за 20 хвилин смачна страва буде – ап, і готова!

Смажена картопля та Ковбаски “Барбекю” під соусом

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Так апетитно / Фото shutterstock

Приготування:

  1. Обсмажте курячі ковбаски на гарячій пательні упродовж 20 хвилин.
  2. Помиту та очищену картоплю наріжте на довгі смужки, схожі на палички.
  3. Розігрійте пательню або казанок з олією на середньому вогні. Висипте картоплю та смажте її протягом 10 – 15 хвилин, періодично перемішуючи, поки вона не стане золотистою і хрусткою.
  4. Зніміть картоплю з плити, а потім посипте сіллю, чорним перцем і паприкою.
  5. Подавайте ковбаски та картоплю гарячими з улюбленим соусом.

Крильця в гірчично-медовому маринаді з рисом

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Чудова страва / Фото shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії. Обсмажте курячі крильця 20 хвилин до готовності.
  2. Промийте рис у холодній воді, доки вода не стане прозорою.
  3. Всипте крупу у каструлю та додайте 2 склянки води, всипте солі до смаку. Поставте каструлю на середній вогонь та доведіть до кипіння. Після закипання зменште вогонь на мінімум.
  4. Накрийте каструлю кришкою і варіть рис на мінімальному вогні приблизно 15 хвилин, або доки він не вбере всю воду.
  5. Після приготування вимкніть вогонь і залиште рис у каструлі під кришкою ще на кілька хвилин.
  6. Подавайте курячі крильця з рисом, присмаченим маслом.

Котлетки курячі з салатом

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Котлетки – це не лише смачно, але й вигідно / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Викладіть котлети на гарячу пательню та обсмажте їх 15 хвилин (приблизно по 7 хвилин з кожного боку) до золотої скоринки.
  2. Помийте овочі. Помідори наріжте на скибочки, а огірок – на слайси.
  3. Покладіть мікс салату в тарілку та додайте нарізані огірок, помідори.
  4. У іншій мисці змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет та спеції. Помішуйте, доки суміш не стане однорідною.
  5. Залийте салат заправкою і обережно перемішайте.
  6. Подавайте салат разом з гарячими котлетами.

Хот-дог з мітболами

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Готуємо смачні хот-доги / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. На розігріту пательню влийте олію та обмажте фрикадельки до готовності (приблизно 15 хвилин).
  2. Розріжте булочки для хот-догів на половини (надріз робіть не до кінця).
  3. Покладіть кілька мітболів в середину кожної булочки. Полийте кожен хот-дог томатним соусом та посипте сиром.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Розмістіть хот-доги на деко та випікайте їх приблизно 5 хвилин або поки сир розтане та стане золотистим.
  5. Прикрасьте готові хот-доги зеленою цибулею.

Смачного!