Наша Ряба

Домашня, фермерська чи фабрична: яку курятину обрати
5 бер
16:10

Домашня, фермерська чи фабрична: яку курятину обрати

Курятина для українців – один із найулюбленіших видів м'яса. Доступна за ціною, поживна, але при цьому нежирна. Продається фактично будь-де – у найближчому спеціалізованому магазині, супермаркеті чи на ринку. Готується швидко й підходить для приготування безлічі страв – із різних частин тушки.
Що треба знати про курячі субпродукти: розвінчуємо міфи та радимо рецепти
9 лют
17:36

Що треба знати про курячі субпродукти: розвінчуємо міфи та радимо рецепти

Курячі печінка, сердечка та шлуночки, шиї, ноги мають неоднозначну "репутацію", адже їхні властивості оповиті міфами. Дехто вважає, що такі продукти – придатні до споживання лише для тварин, а дехто використовує їх у повсякденному власному раціоні. Редакція SmachnoNews спробувала поставити крапку над "і": корисні чи шкідливі курячі субпродукти.