Експрес-вечеря без турбот: як приготувати смачні страви всього за 20 хвилин
Після насиченого дня так хочеться відпочинку та спокою. І, безсумнівно, останнє, що ми прагнемо робити в цей час, – це проводити години, стоячи біля плити та готуючи страви.
Чи можна спростити цей процес, але разом з тим потішити себе та рідних смачною вечерею? Спойлер: таке рішення існує і воно точно зведе до мінімуму всі підготовчі процеси під час приготування їжі, зазначає 24 Канал. І це ТМ "Наша Ряба Апетитна".
До теми Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою
Цей український бренд пропонує свіжомариновану курочку, а ще ковбаски, котлетки, фрикадельки, що вже готові до приготування. Тож все, що залишається робити: відкрити упаковку і почати відтворювати рецепти. Всього 20 хвилин – і страва з ароматною курятиною збере усіх за столом.
При цьому варто експериментувати, адже завдяки широкому асортименту ТМ “Наша Ряба Апетитна” можна приготувати сотні різноманітних страв як української, так і закордонної кухні. Від курочки у різноманітних маринадах до котлеток і мітболів – тут кожен знайде улюблений продукт.
А щоб в цьому переконатись, пропонуємо 4 експрес-рецепти, з якими за 20 хвилин смачна страва буде – ап, і готова!
Смажена картопля та Ковбаски “Барбекю” під соусом
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
– курячі ковбаски "Барбекю" від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 4 середні картоплини;
– 3 столові ложки олії
– сіль, чорний перець, паприка до смаку.
Приготування:
- Обсмажте курячі ковбаски на гарячій пательні упродовж 20 хвилин.
- Помиту та очищену картоплю наріжте на довгі смужки, схожі на палички.
- Розігрійте пательню або казанок з олією на середньому вогні. Висипте картоплю та смажте її протягом 10 – 15 хвилин, періодично перемішуючи, поки вона не стане золотистою і хрусткою.
- Зніміть картоплю з плити, а потім посипте сіллю, чорним перцем і паприкою.
- Подавайте ковбаски та картоплю гарячими з улюбленим соусом.
Крильця в гірчично-медовому маринаді з рисом
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Чудова страва / Фото shutterstock
Інгредієнти:– упаковка курячих крилець в гірчично-медовому маринаді ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 1 склянка білого рису;
– 2 склянки води;
– сіль до смаку;
– масло до смаку.
Приготування:
- Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії. Обсмажте курячі крильця 20 хвилин до готовності.
- Промийте рис у холодній воді, доки вода не стане прозорою.
- Всипте крупу у каструлю та додайте 2 склянки води, всипте солі до смаку. Поставте каструлю на середній вогонь та доведіть до кипіння. Після закипання зменште вогонь на мінімум.
- Накрийте каструлю кришкою і варіть рис на мінімальному вогні приблизно 15 хвилин, або доки він не вбере всю воду.
- Після приготування вимкніть вогонь і залиште рис у каструлі під кришкою ще на кілька хвилин.
- Подавайте курячі крильця з рисом, присмаченим маслом.
Котлетки курячі з салатом
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
– упаковка курячих котлет ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 200 грамів міксу салату;
– 5 помідорів чері;
– 1 великий огірок;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка бальзамічного оцту;
– сіль, чорний перець, прованські трави до смаку.
Приготування:
- Викладіть котлети на гарячу пательню та обсмажте їх 15 хвилин (приблизно по 7 хвилин з кожного боку) до золотої скоринки.
- Помийте овочі. Помідори наріжте на скибочки, а огірок – на слайси.
- Покладіть мікс салату в тарілку та додайте нарізані огірок, помідори.
- У іншій мисці змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет та спеції. Помішуйте, доки суміш не стане однорідною.
- Залийте салат заправкою і обережно перемішайте.
- Подавайте салат разом з гарячими котлетами.
Хот-дог з мітболами
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
– упаковка курячих фрикадельок від ТМ "Наша Ряба Апетитна";
– 200 грамів тертого сиру (наприклад, чедер або моцарела);
– 2 булочки для хот-догів;
– 1 склянка томатного соусу;
– зелена цибуля до смаку.
Приготування:
- На розігріту пательню влийте олію та обмажте фрикадельки до готовності (приблизно 15 хвилин).
- Розріжте булочки для хот-догів на половини (надріз робіть не до кінця).
- Покладіть кілька мітболів в середину кожної булочки. Полийте кожен хот-дог томатним соусом та посипте сиром.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Розмістіть хот-доги на деко та випікайте їх приблизно 5 хвилин або поки сир розтане та стане золотистим.
- Прикрасьте готові хот-доги зеленою цибулею.
Смачного!