Якщо про своє дитинство, молодість та кар'єру Ектор охоче говорить із журналістами, то розмови про справи сердечні для нього завжди були табу. То кому сьогодні належить його серце ? Хто та єдина, котра змогла підкорити цього колумбійця?

Читайте також Інсайти, тренди та інновації: чим запам'ятався "Кубок України з кулінарії 2021. Східний регіон"

Нарешті суворий суддя "МастерШефа" й популярний ресторатор (у Києві в нього вже два своїх заклади) відверто розповів про своє особисте життя.

ектор
Ектор Хіменес-Браво та Аня, колишня дівчина кухаря / Фото Віва

Шеф-кухар вирішив розставити всі крапки над "і" та пояснити, чому він так ретельно приховує своє особисте життя.

Колись я обпікся тим, що не приховав свої стосунки з дівчиною. На нас полилися тонни бруду та пліток, що погано вплинуло на розвиток відносин, і ми розійшлися, – прокоментував ресторатор на своїй сторніці в інстаграмі.

Ектор Хіменес-Браво додав, що він теж людина та намагається донести до шанувальників, що і йому потрібне особисте життя, деталі якого він розголошувати не буде. Кухар зізнався, що в стосунках він надто вимогливий, йому важливо, щоб біля нього була сильна духом жінка.

Після того, як ми розійшлися з моєю попередньою обраницею, я бережу свої стосунки та не повторю знову таку помилку. Я бережу нашу історію від зайвих очей, – написав у дописі Ектор Хіменес-Браво.

Кухар відзначив, що у стосунках важлива довіра, чесніть, не потрібно мовчати про якісь проблеми – завжди проговорюйте все з другою половинкою, щоб встигнути розв'язати всі питання вчасно.

ектор
Ектор Хіменес-Браво та незнайомка / Фото зі сторінки кухаря

Підкріпив своє зізнання кухар світлиною, на якій обіймає ніжки незнайомки. Схоже, що Ектор Хіменес-Браво щасливий та не самотній, але розкривати ім'я своєї обраниці не буде.

Новий 11 сезон кулінарного шоу "Мастер Шеф" за участі кухаря стартує вже за кілька тижнів, а розгорнути описи кожного епізоду ви можете оглянути на Смачно 24.