Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт

2 квітня 2021, 15:27
Читать новость на русском

Джерело:

Наша Ряба

Ми підготували для вас рецепт пасти з курятиною у вершковому соусі. Проста і смачна страва сподобається всій вашій родині.

Фарфале – макаронні вироби твердих сортів пшениці у перекладі з італійської "метелики" або "бантики". Вони чудово поєднуються з будь-якими продуктами – м'ясом, грибами, сиром.

Ніжні шматочки курячого філе з пастою у вершковому соусі та сиром швидко і легко готуються.

Читайте також Сезонні продукти квітня: чим краще харчуватися весною

Рецепт фарфале з курятиною

Інгредієнти:
– 2 шт. курячого філе;
– 100 грамів томатів чері;
– 1 цибуля;
– 1 зубчик часнику;
– 200 мілілітрів вершків 30-33%;
– 20 грамів соєвого соусу;
– 200 грамів пасти фарфале;
– 50 грамів сиру Пармезан;
– 50 оливкової олії;
– 4 гілочки базиліку;
– сіль.
  1. У каструлю з підсоленою водою викладіть пасту, відваріть до стану аль-денте протягом 7-9 хвилин.
  2. Почистять цибулю, часник, наріжте кубиками, томати – навпіл.
  3. Куряче філе ретельно помийте, наріжте тонкими смужками.
  4. Сир натріть на грубій тертці.
  5. Базилік ретельно помийте.
  6. На розігріту пательню з оливковою олією викладіть цибулю, обсмажте протягом однієї хвилини. Далі – додайте часник, м'ясо, перемішайте, готуйте до золотої скоринки. Додайте томати, тушкуйте 3 хвилини.
  7. Влийте тонкою цівкою вершки, соєвий соус, готуйте ще протягом 5 хвилин.
  8. Зцідіть макарони, викладіть на пательню з соусом, доведіть до кипіння, помішуючи на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
  9. Готову пасту викладіть у тарілку. Задекоруйте тертим сиром і гілочками базиліку. Смачного!