Якщо ви шануєте морепродукти, клем-чаудер стане вашою улюбленою першою стравою. Цей варіант юшки – на рослинних вершках.
Читайте також Як витрачати менше часу на приготування страв: 10 дієвих порад
Але якщо ви не на дієті, то можете взяти справжні молочні.
Клем-чаудер: дієтичний рецепт
- Час: 60 хвилин
- Порції: 4
Клем-чаудер / Фото Fat Killers
Приготування:
- Почистіть лосось від луски, видаліть кістки.
- Для приготування бульйону відваріть рибу у підсоленій воді з цибулею, присмачте перцем та лавровим листком. 15 – 25 хвилин буде достатньо.
- Цибулю, моркву та селеру наріжте кубиками та обсмажте на розігрітій сковорідці з вершковим маслом. Через 3 – 5 хвилин посоліть овочі.
- Наріжте картоплю кубиками та додайте до решти овочів. Посипте борошно та перемішайте.
- Зменште вогонь під бульйоном та дістаньте рибу, цибулю, лавровий лист. Натомість додайте обсмажені овочі та знову доведіть до кипіння.
Клем-чаудер / Фото Fat Killers
- Розділіть рибу на шматочки та знову відправте до юшки.
- Влийте вершки до юшки й додайте морський коктейль. Знову доведіть усе до кипіння, зменште вогонь і варіть ще 5 – 7 хвилин.
- Готовий клем-чаудер посипте дрібно нарізаною зеленню й подавайте до столу.
Смачного!