Пухкі домашні оладки на кефірі: рецепт наших мам
16 вересня 2021,
22:28
Читать новость на русском
Джерело:
ЇжаКоли захочеться знову поринути в дитинство, приготуйте оладки за нашим рецептом. Надзвичайно пухкі та ніжні, вони нагадають вам ту саму страву, яку для вас готували мама чи бабуся.
Кефірні оладки можна подавати з варенням, сметаною, цукровою пудрою, медом або просто з вершковим маслом. А якщо додати до тіста нарізані кубиками яблука – буде ще смачніше!
Читайте також Чим замінити шашлик: швидкі страви з курятини на мангалі та в духовці
Рецепт оладок на кефірі
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Оладки з варенням та сметаною / Фото Пінтерест
– 500 мл кефіру;
– 3 ст. л. цукру;
– 1 ч. л. солі;
– 2 скл. борошна;
– 1 ч. л. соди;
– олія для смаження;
– 1 ст. л. вершкового масла;
– 2 ст. л. сметани;
– 1 ст. л. варення.
Приготування:
- У глибокій мисці з'єднайте кефір, цукор, сіль та соду.
Приготування оладок / Фото Їжа
- Поступово додавайте борошно, щоб вийшло тісто за консистенцією густої сметани.
Приготування оладок / Фото Їжа
- Розігрійте сковорідку з олією.
- За допомогою столової ложки викладіть тісто на сковорідку.
Приготування оладок / Фото Їжа
- Обсмажуйте оладки близько 1 – 2 хвилин з кожної сторони.
Приготування оладок / Фото Їжа
- Готові оладки подавайте до столу з вершковим маслом, сметаною та варенням.
Смачного!