Знадобиться кожному: як швидко почистити та посмажити гарбузове насіння

5 жовтня 2022, 17:22
Читать новость на русском

Джерело:

The Kitchen

Насіння гарбуза – обов'язковий компонент на кухні кожної господині. Їх можна споживати окремо, а також це чудовий акцент для безлічі страв.

Гарбузове насіння – один з найбільших подарунків осіннього сезону. Воно ідеально пасує для салатів, крем-супів та інших страв.

Не пропустіть Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини

Розгляньмо один зі способів приготування цього чудово додатка, який підкреслює смак та додає йому особливих ноток.

Добуваємо гарбузове насіння

Розігріваємо духовку до 180 градусів, витягаємо насіння з гарбуза за допомогою ложки і кладемо на друшляк.

Очищаємо насіння від м'якоті під проточною водою. Трусимо друшляк, щоб позбутися зайвої води.

Легко та швидко / Фото The Kitchen

Сушимо насіння та готуємо насіння

Перекладаємо насіння на паперові рушнички. Потім викладаємо на деко та збризкуємо невеликою кількістю олії. Приправляємо дрібною солі.

Приготування насіння / Фото The Kitchen

Запікаємо насіння

Ставимо насіння в духовку на 20 – 25 хвилин, поки воно не почне підрум'янюватися. Для кращого ефекту його можна кілька разів перемішати. Потім даємо охолонути та додаємо до улюблених страв.

Насіння готове до використання / Фото The Kitchen