Знадобиться кожному: як швидко почистити та посмажити гарбузове насіння
Джерело:
The KitchenНасіння гарбуза – обов'язковий компонент на кухні кожної господині. Їх можна споживати окремо, а також це чудовий акцент для безлічі страв.
Гарбузове насіння – один з найбільших подарунків осіннього сезону. Воно ідеально пасує для салатів, крем-супів та інших страв.
Не пропустіть Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини
Розгляньмо один зі способів приготування цього чудово додатка, який підкреслює смак та додає йому особливих ноток.
Добуваємо гарбузове насіння
Розігріваємо духовку до 180 градусів, витягаємо насіння з гарбуза за допомогою ложки і кладемо на друшляк.
Очищаємо насіння від м'якоті під проточною водою. Трусимо друшляк, щоб позбутися зайвої води.
Легко та швидко / Фото The Kitchen
Сушимо насіння та готуємо насіння
Перекладаємо насіння на паперові рушнички. Потім викладаємо на деко та збризкуємо невеликою кількістю олії. Приправляємо дрібною солі.
Приготування насіння / Фото The Kitchen
Запікаємо насіння
Ставимо насіння в духовку на 20 – 25 хвилин, поки воно не почне підрум'янюватися. Для кращого ефекту його можна кілька разів перемішати. Потім даємо охолонути та додаємо до улюблених страв.
Насіння готове до використання / Фото The Kitchen