Щоб не гаяти час на зайві приготування, можна купити вже замариноване м'ясо. Розповідаємо, чому воно ідеально підходить для смачних та оригінальних страв на щодень.

До теми Як витрачати менше часу на приготування страв: 10 дієвих порад

Швидкість приготування

У процесі маринування м'ясо стає більш м'яким, а тому страва готується значно швидше. Таким чином, обравши для приготування вже замариновані курячі крильця, ви зможете почастувати рідних смачною та ароматною стравою за якихось 20 хвилин.

Ніжна текстура

Після приготування текстура маринованого м'яса стає надзвичайно ніжною, що значно полегшує процес травлення. Тож така домашня страва не обтяжуватиме шлунок ні дітям, ні дорослим.

Мінімум витрат та зусиль

Звичайно, ви можете самостійно замаринувати м'ясо, однак цей процес потребує багато часу, зусиль та ще й додаткових витрат. Адже вам потрібно подбати про різноманітні спеції, щоб гармонійно розкрити смак та аромат страви. А вибір правильних прянощів для кожного виду м'яса – це достатньо складне завдання, яке потребує відповідних навичок та неабиякого досвіду.

До того ж сам процес підготовки до запікання чи смаження доволі марудний: іноді, щоб м'ясо вийшло дійсно смачним та соковитим, його доводиться маринувати кілька годин, а то й цілу ніч.

Ідеальна основа для домашніх страв

Гадаєте, мариноване м'ясо підходить лише для пікніків та приготування на грилі? Насправді ж, це відмінний вибір для домашнього меню, адже мариноване м'ясо – надзвичайно універсальний продукт. Воно підійде не тільки для запікання в духовці, але і для смаження на звичайній сковороді – і ви зможете за лічені хвилини отримати по-справжньому вишукану страву.

Тож навіщо докладати стільки часу та зусиль, якщо можна придбати вже підготовлений продукт? Тим паче, що самостійні експерименти іноді можуть завершитись зіпсованою вечерею, а заодно – і настроєм. Усе, що вам потрібно зробити – обрати улюблений смак, відкрити упаковку та відправити м'ясо у духовку чи на сковороду.

Таким чином ви заощадите не один вечір, і сам процес приготування буде легшим та приємнішим.

Ви можете придбати вже підготовлений продукт / Фото Shutterstock

За якість покупного маринованого м'яса можна не хвилюватися. Добросовісні виробники ретельно дбають про свіжість своєї продукції та дотримуються усіх необхідних правил зберігання та маркування, аби ви могли прочитати на упаковці всю інформацію про товар, як-от термін придатності та найменування компанії-виробника.

Утім, щоб бути впевненим у якості маринованого м'яса, цю продукцію краще купувати у великих супермаркетах та спеціалізованих фірмових магазинах.

Курятина ідеальний вибір для домашніх страв / Фото Shutterstock

Сучасний ринок пропонує споживачам широкий асортимент якісного маринованого м'яса на будь-який смак. Однак якщо ви дійсно хочете легко та швидко готувати смачні страви для всієї сім'ї, тоді курятина – це бездоганний вибір.

Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину

Тож не завдавайте собі зайвого клопоту, обирайте для себе та рідних замариновану курочку від перевірених виробників і перетворіть звичні обіди та вечері на святкову трапезу, якою ви насолоджуватиметесь щодня.