Гріємося та святкуємо: як приготувати класичний пунш

1 грудня 2021, 20:45
Читать новость на русском

Випав перший сніг, а значить – свята не за горами. Окрім того що в цю пору може бути кращим за теплі дружні бесіди з келихом чогось смачненького?

Пунш є зіркою веселих вечірок та затишних домашніх посиденьок. Його чарівність полягає не лише в смаку, а й простоті інгредієнтів та процесу приготування.

Буде цікаво Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру

Лише трішки зусиль – і гайда насолоджуватися чудовим напоєм та зимовою атмосферою.

Рецепт класичного пуншу

Час: 1 година

Порцій: 2

Смак зими / Фото Unsplash

Інгредієнти

  • 1 склянка води;
  • 1 склянка рому;
  • 3 столові ложки цукру;
  • цедра і сік одного лимона.

Приготування

  1. З води та цукру варимо сироп. Охолоджуємо та наливаємо у пляшку.
  2. Додаємо ром, сік та цедру лимона.
  3. Закриваємо пляшку корком та сильно струшуємо.
  4. Подаємо до столу, якщо у приміщенні тепло – додаємо лід.

Смачного!