Харчуємося корисно: дієтичні "мушлі" з індичкою та селерою від учасника "Пекельної кухні"

30 вересня 2021, 17:21
Читать новость на русском

Джерело:

Новий канал

Якщо ви пильно стежите за фігурою – Равшан Хамідов створив цей рецепт саме для вас! Ніжні, ароматні "мушлі"-конкільє з додаванням індички та стебла селери стануть вашою улюбленою стравою на обід чи вечерю.

І не вірте тим, хто торочить, що макаронні вироби – це надто калорійно й узагалі не корисно! Паста – універсальний продукт, який відмінно поєднується з найрізноманітнішими соусами. 

Читайте також Антибіотики, гормони росту, "наколювання": як обрати курятину без шкідливих домішок

Жирний вершковий, насичений м'ясний, легкий овочевий – обирайте під настрій та пору року.


Равшан Хамідов / Фото зі сторінки кухаря

"Мушлі"-конкільє із селерою та індичкою

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 4


Дієтичні "мушлі" / Фото зі сторінки кухаря

Інгредієнти:
 – 1 ріпчаста цибулина;
 – 2 стебла селери;
 – 400 г філе індички;
 – 320 г конкільє (пасти у формі великих мушель);
 – карі;
 – 2 зубчики часнику;
 – морська сіль;
 – чорний мелений перець;
 – оливкова олія;
 – сир пармезан.

Приготування:

  1. Відваріть конкільє в підсоленій киплячій воді. (Вам знадобиться близько 5 хвилин.)
  1. Наріжте цибулю півкільцями, селеру довільними шматочками.
  1. Філе індички натріть спецією карі, посоліть та поперчіть. Додайте прочавлений крізь прес часник і наріжте м'ясо шматочками.
  1. Розігрійте сковорідку з оливковою олією й обсмажте на ній цибулю, селеру та індичку.
  1. Додайте до засмажки відварені "мушлі" та 5 столових ложок води.
  2. Подавайте страву гарячою, посипавши тертим пармезаном та дрібно посіченим базиліком.

Смачного!