І не вірте тим, хто торочить, що макаронні вироби – це надто калорійно й узагалі не корисно! Паста – універсальний продукт, який відмінно поєднується з найрізноманітнішими соусами.
Читайте також Антибіотики, гормони росту, "наколювання": як обрати курятину без шкідливих домішок
Жирний вершковий, насичений м'ясний, легкий овочевий – обирайте під настрій та пору року.
Равшан Хамідов / Фото зі сторінки кухаря
"Мушлі"-конкільє із селерою та індичкою
- Час: 35 хвилин
- Порції: 4
Дієтичні "мушлі" / Фото зі сторінки кухаря
Приготування:
- Відваріть конкільє в підсоленій киплячій воді. (Вам знадобиться близько 5 хвилин.)
- Наріжте цибулю півкільцями, селеру довільними шматочками.
- Філе індички натріть спецією карі, посоліть та поперчіть. Додайте прочавлений крізь прес часник і наріжте м'ясо шматочками.
- Розігрійте сковорідку з оливковою олією й обсмажте на ній цибулю, селеру та індичку.
- Додайте до засмажки відварені "мушлі" та 5 столових ложок води.
- Подавайте страву гарячою, посипавши тертим пармезаном та дрібно посіченим базиліком.
Смачного!