Український шеф-кухар та суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали" Володимир Ярославський поділився з читачами рецептом домашнього холодника, який готує вдома.

Читайте також Ольга Мартиновська розповіла, як проходитиме навчання в Першій українській кулінарній академії

Шеф-кухар перетворив звичайний домашній рецепт першої страви на вишукану ресторанну страву, яка точно сподобається вам та вашій родині.

У кожного є страва, яка переносить в дитинство. Для мене це холодний борщ, – прокоментував Володимир Ярославський.

Рецепт домашнього холодника

  1. Відділіть варені жовтки від білка. Змішайте жовтки з сіллю, сметаною та ніжною гірчицею. Перемішайте масу до однорідного стану, можна за допомогою виделки та влийте бульйон.
  2. Буряк, редиску, свіжий огірок та білки наріжте напівсоломинкою, а зелень дрібно порубайте ножем. Змішайте всі інгредієнти та відправте їх у холодильник на кілька годин до появи малинового кольору. Суп готовий.
  3. Щоб подати страву, як її готує Володимир Ярославський у своєму ресторані збийте буряк в пюре за допомогою блендера та додайте креветки. Смачного!