Зазвичай, найпростіші рецепти набувають популярності через простоту у приготуванні та відмінний смак. Так можна сказати і про цей рецепт домашньої випічки з яблуками.

Читайте також 130-метрова смакота: у Києві приготували найдовшу у світі шаурму – фото рекордної страви

Це печиво можна легко давати дітям до школи, зручно брати в дорогу чи на роботу, як перекус.

Рецепт яблучних кілець в листковому тісті

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 10


Яблучні кільця в тісті / Фото Яни Станішевської

Приготування:

  1. Ретельно помийте яблука. Наріжте їх кільцями (товщиною 0,7 – 1 сантиметр) та виріжте серединку.
  1. Готове листкове тісто наріжте смужками в 1 сантиметр.
  1. Загорніть яблучні кільця смужкою тісто по колу.
  1. Змастіть сформоване печиво яйцем та посипте цукром і корицею.
  1. Викладіть їх на деко вкрите шаром пергаменту.
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте яблука в тісті протягом 20 – 25 хвилин.
  1. Готові яблука в тісті охолодіть та подавайте до столу. Смачного!