17 жовтня,
15:26
Ідеальна випічка в дорогу: рецепт яблучних кілець в листковому тісті
Джерело:
інстаграм Яни СтанішевськоїЯкщо ви не знаєте, що приготувати з яблук – скористайтеся ось цим рецептом від блогерки Яни Станішевської. Ароматне та соковите печиво, точніше яблука в тісті швидкі у приготуванні та закохають вас з першого шматочка!
Зазвичай, найпростіші рецепти набувають популярності через простоту у приготуванні та відмінний смак. Так можна сказати і про цей рецепт домашньої випічки з яблуками.
Читайте також 130-метрова смакота: у Києві приготували найдовшу у світі шаурму – фото рекордної страви
Це печиво можна легко давати дітям до школи, зручно брати в дорогу чи на роботу, як перекус.
Рецепт яблучних кілець в листковому тісті
- Час: 40 хвилин
- Порції: 10
Яблучні кільця в тісті / Фото Яни Станішевської
– 5 шт. яблук;
– листкове тісто;
– 4 ст. л. цукру;
– 1 ч. л. меленої кориці;
– 1 сире куряче яйце.
Приготування:
- Ретельно помийте яблука. Наріжте їх кільцями (товщиною 0,7 – 1 сантиметр) та виріжте серединку.
- Готове листкове тісто наріжте смужками в 1 сантиметр.
- Загорніть яблучні кільця смужкою тісто по колу.
- Змастіть сформоване печиво яйцем та посипте цукром і корицею.
- Викладіть їх на деко вкрите шаром пергаменту.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте яблука в тісті протягом 20 – 25 хвилин.
- Готові яблука в тісті охолодіть та подавайте до столу. Смачного!