Сніданок – важливий прийом їжі для кожного. Ми полюбляємо солодкі сніданки з домашнього йогурту, сезонних ягід чи фруктів та ґраноли. Але солоні – теж смачні та поживні.

Читайте також Яким має бути раціон узимку: корисні поради для вашого здоров'я та фігури

Зазвичай, вранці можна поласувати чимось солоденьким (стверджують дієтологи) і ми вирішили підібрати для вас кілька цікавих варіантів до сніданку. Хоч і не всі вони низькокалорійні та суперкорисні, але ж один раз можна!

Бельгійські вафлі


Фото Станішевської

Бельгійські вафлі можна перемащувати шоколадною або арахісовою пастою, подавати з ягодами чи фруктами, домашніми вареннями чи джемами – смак страви не зіпсується із жодним з цих додатків.

Сирники


Фото Станішевської

Сирники, мабуть, полюбляють всі. Ніжний сир, хрумка скоринка та безліч додатків на вибір: від родзинок до шоколадної крихти.

Подавайте страву зі сметаною, йогуртом, варенням або згущеним молоком.

Вареники з вишнями


Фото Станішевської

Вареники з вишнями стану чудовим сніданком для всієї родини. Найсмачніші вони з вишнями або чорницями. До речі, ви можете використовувати заморожені ягоди для цієї страви.

Боул


Фото Станішевської

Боули набули популярності в Україні останніми роками. Боул – це кругла, глибока тарілка, а інгредієнтами страви можуть бути всі ваші улюблені продукти: грецький йогурт, насіння чіа, ґранола та багато свіжих фруктів і ягід.

Млинці з начинкою


Фото Станішевської

Щоб приготувати сніданок з млинцями вам потрібно мінімум часу, адже основу та начинку можна приготувати ввечері, а вранці тільки загорнути і підсмажити. Обирайте до сніданку сирні млинці, з шоколадом або арахісовою пастою.

Пончики


Фото Станішевської

Пухкі, хрумкі та покриті рясним шаром цукрової пудри – улюбленці мільйонів – пончики. До речі, у нас є рецепт неймовірно смачних пончиків на сирному тісті. Спробуйте приготувати їх до сніданку та насолоджуйтеся з філіжанкою ароматної кави чи чаю.

Вівсяна каша


Фото Станішевської

Найтрадиційніший сніданок українців – вівсяна каша з ягодами. До неї пасують нарізані банани, свіжа лохина, малина чи яблука. В зимовий сезон можна подати вівсянку з грушею чи хурмою.

Обирайте свій улюблений солодкий сніданок та насолоджуйтеся чудовим початком дня разом зі Смачно 24!