Імбирне печиво чудово підійде для святкового частування, а ще з цього тіста можна сформувати маленьких Миколайків, якщо у вас є відповідна форма. Перетворіть звичайне печиво у витвір мистецтва та не забудьте залучити до його приготування діточок.
- Ретельно просійте борошно та какао через дрібне сито, щоб не було грудочок.
- Вершкове масло кімнатної температури збийте разом з цукровою пудрою до білого кольору. Додаємо до вершкової маси яйце та продовжуємо збивати міксером.
- Тоненькою цівкою додайте мед – перемішайте.
- У окремій мисці змішайте всі сухі інгредієнти. З'єднайте їх з вершковою масою та замісіть однорідне тісто. Загорніть його у харчову плівку та відправте до холодильника відпочити на годину.
- Розкачайте тісто в пласт товщиною не більше 2-4 мм, за допомогою формочок сформуйте печиво та випікайте їх в духовці при 170 градусах 5-7 хвилин. Смачного!