Ви цього точно не знали: Ярославський розкрив секрет найсмачніших кабачкових оладок
24 липня 2024,
17:59
Читать новость на русском
Джерело:
yaroslavskyi_vovaКабачкові оладки – візитна картка літа. Дізнайтеся, як їх приготувати правильно.
Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів свій секрет. Спробуйте не терти кабачки, а дрібненько їх нарізати.
Буде смачно Ідеальний літній сніданок з простих продуктів: готуємо шакшуку
Кабачкові оладки
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
– 220 грамів кабачків;
– 1 яйце;
– половина цибулини;
– сіль, перець, зелень до смаку;
– 2 столові ложки борошна.
Дивіться, як приготувати кабачкові оладки: відео
Приготування:
- Кабачок та цибулю дрібно наріжте.
- Додайте подрібнену зелень, яйце, борошно, трішки солі та перець.
- Добре перемішайте.
- Смажте оладки з двох боків до золотистості на пательні з олією.