Приготуйте шакшуку завтра на сніданок. Вашим рідним вона точно сподобається.
Варто спробувати Ідеальна страва за копійки: геніальний рецепт цибулевих стрілок зі спаржевою квасолею
Шакшука
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Дивіться, як правильно готувати шакшуку: відео
Приготування:
- Цибулю подрібніть та обсмажте в невеликій кількості оливкової олії.
- До цибулі додайте подрібнений перець і натріть часник. Обсмажуйте 7 – 10 хвилин, після чого додайте спеції.
- Помідори натріть на дрібній терці, шкірку викиньте, а томатне пюре влийте до овочів на пательню.
- Посоліть, поперчіть і вбийте яйця. За бажанням додайте зелень. Готуйте до готовності – приблизно 5 – 7 хвилин.


