Як приготувати какао з маршмеллоу: святковий рецепт

21 грудня 2020, 14:47
Читать новость на русском

Какао з маршмеллоу – ароматний напій взимку, який зігріває та покращує настрій у святкові дні.

Гарячий, ароматний какао з маршмеллоу – особливо актуальний взимку. SmachnoNews підготував для вас три рецепти смачного напою до святкового меню в рік бика 2021.

Читайте також Незвичайні рецепти чаю, які точно вас здивують

Какао з маршмеллоу

Інгредієнти:
​– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ч. л. кориці;
– 1 ст. л. маршмеллоу.
  1. У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  2. Додайте корицю, ванільний цукор. Варіть п'ять хвилин, доведіть до кипіння.
  3. Залиште під кришкою на 2 хвилини, щоб какао настоялося.
  4. Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.

Апельсини у какао

Какао з апельсином

Інгредієнти:
​– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ст. л. цедри апельсину;
– 1 ст. л. маршмеллоу.
  1. У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  2. Ретельно помийте апельсин. Натріть на терку цедру одного апельсина. Змішайте цедру окремо у мисці з двома ложками теплого молока та влийте суміш у каструлю до какао.
  3. Додайте корицю, ванільний цукор, доведіть до кипіння.
  4. Залиште під кришкою на кілька хвилини, щоб какао настоялося.
  5. Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.

Тертий шоколад у какао

Какао з імбирем

Інгредієнти:
​– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ч. л. імбиру (порошок);
– 1 ст. л. маршмеллоу.
  1. У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  2. Додайте імбиру, ванільний цукор, доведіть до кипіння.
  3. Залиште під кришкою на декілька хвилини, щоб какао настоялося.
  4. Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу та тертим шоколадом. Смачного!