Гарячий, ароматний какао з маршмеллоу – особливо актуальний взимку. SmachnoNews підготував для вас три рецепти смачного напою до святкового меню в рік бика 2021.

Читайте також Незвичайні рецепти чаю, які точно вас здивують

Какао з маршмеллоу

  1. У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  2. Додайте корицю, ванільний цукор. Варіть п'ять хвилин, доведіть до кипіння.
  3. Залиште під кришкою на 2 хвилини, щоб какао настоялося.
  4. Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.

Апельсини у какао

Какао з апельсином

  1. У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  2. Ретельно помийте апельсин. Натріть на терку цедру одного апельсина. Змішайте цедру окремо у мисці з двома ложками теплого молока та влийте суміш у каструлю до какао.
  3. Додайте корицю, ванільний цукор, доведіть до кипіння.
  4. Залиште під кришкою на кілька хвилини, щоб какао настоялося.
  5. Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.

Тертий шоколад у какао

Какао з імбирем

  1. У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  2. Додайте імбиру, ванільний цукор, доведіть до кипіння.
  3. Залиште під кришкою на декілька хвилини, щоб какао настоялося.
  4. Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу та тертим шоколадом. Смачного!