24 серпня,
22:52
Ви будете повертатися до цієї страви за кожної нагоди: готуємо картоплю з беконом на грилі
Джерело:
fajnegotowanieСмажена картопелька – це те, від чого точно неможливо відмовитися. Кілька "м'ясних" ноток та улюблений соус здатні перетворити невибагливу страву на справжній кулінарний шедевр.
Картопля на грилі з беконом – відмінний варіант для всіх, хто любить цікаві варіації звичних страв. Ця опція смакуватиме як основна страва чи закуска на будь-якому столі. Спробуйте лише раз – і вам захочеться повертатися до цієї страви знову й знову.
Читайте також Легкі салати з курячими стріпсами "Легко!": три ідеї для вечері
Рецепт картоплі на грилі з беконом
Час: 40 хвилин
Порцій: 2
Страва, яку захочеться повторити / Фото fajnegotowanie
Інгредієнти:
– 4 картоплини;
– 80 грамів копченого бекону;
– сіль та спеції до смаку.
Приготування:
- Чистимо картоплю та варимо в окропі 15 хвилин.
- Зливаємо воду. Даємо картоплі трішки охолонути та загортаємо її в бекон.
- Розігріваємо решітку гриль та викладаємо на неї картоплю в беконі.
- Смажимо 10 хвилин.
- Подаємо з улюбленими соусами.